1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić język w grze

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marek2fgc, Listopad 29, 2009.

  1. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak sprawdzić jaki jest język w grze, bo nie chce tracić płyt tylko dlatego, że gra jest po włosku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ściągasz gry z tego forum, to zawsze jest napisane, w jakim języku jest gra.
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie zawsze. Stare gry często sa nie opisane.
     
  5. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To gdzie masz wątpliwości ? Przy jakiej grze? Nie zdarzyło mi się, żeby ktoś nie napisał, że w grze jest inny język niż angielski.
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A myślisz, że z tego forum tylko ściągam? Ściągam tez z innych stron, ale niektóre sa nieopisane, a czasami jak patrze w postach to piszą, że jest po włosku lub niemiecku.

    Ja zadałem pytanie jak sprawdzić język gry. Pytanie zadałem i na nią prosze o odpowiedź.
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  8. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli dobrze pamiętam to abgx360 ci to wystuka, ale pewien nie jestem.
     
  9. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak inaczej chcesz sprawdzić język w grze przed nagraniem ? Albo ktoś Ci poda taką informację, albo nie masz pojęcia i ryzykujesz. Nie ma innej opcji
     
  10. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak? Ja sprawdzam i nic szczególengo nie widze.
     
  11. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak sprawdzasz w abgx, tam masz skan z pliku .ini (czy tam .dat, nie pamiętam).
    Pisze tam nazwa gry, wydawca, język itd.
     
  12. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Są tylko dane z pliku xex.

    Jest napisany producent, wydawca, nazwa gry, Gatunek i Achevments ale języka nie ma.
     
  13. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega się niestety myli, gdyż nie ma języka podawanego w abgx. Pozdro
     
  14. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To niestety, muszę szukać opisanych linków. Dziękuje za pomoc.

    EDIT: Poszperałem trochę na forum i znalazłem jeden skan gdzie gość ma napisane języki. Linki baddog

    http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/prototype-18233-2.html

    Jednak sprawdza język, ale u mnie tylko wtedy gdy jest zaznaczona opcja żeby łączył się z netem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum