1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzic KEYA LITEON

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez guzer, Styczeń 3, 2012.

  1. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    mam problem konsola mi sie zaktualizowala i potrzebuje ja przerobic i wgrac dasha od nowa

    Moja konsola to

    model z 2008-07-12 Mialem 1.9LT
    DVD - LITEON

    Ale niewiem jak sprawdzic keya. Czy potrzebuje dt tego jakis specjalnych kabli, czy wystarczy ze podepne DVD po PC ?

    Dzieki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  4. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy zamiast tego sprzetu

    moge podpiąc konsole pod sata do pc a zazilanie zostawic z konsoli, i poprostu odlaczyc je na te 5 sek ?
     
  5. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. Przecież kolega podał linka, musisz mieć probe.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  6. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No chyba że uda ci się załatwić klucz napędu od gościa który Ci ją przerabiał to się obejdzie bez probe. Jednak na twoim miejscu wyciągnął bym sam KEY ponieważ jak poda ci zły klucz napędu, ten co Ci przerabiał i z takim wgrasz firmware to konsola będzie się nadawała do śmietnika.
    Co do proba to można go zrobić samemu bez kupowania na allegro za 50zł, wystarczy zwykły przełącznik, kawałek drutu, lutownica i trochę umiejętności tutaj masz tutorial jak takie cudo zrobić MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
     
  7. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jest gdzies tutorial jak zrobi probe v3?
     
  8. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziekuje wszystkim za odp, kupilem sobie probe V3 czekam na przesylke. Czy do tego teraz potrzebuje paczki iXtreme PC MAX Burner FW [11.48MB] oraz JungleFlasher i tyle mi wytarczy by zgrac klucz oraz nowy dash or FW

    dzieki
     
  11. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ty się za przeróbkę konsoli nie łap bo se uszkodzisz napęd :D
    I będzie do śmieci :p
     
  12. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wydaje mi sie, nie ukrywajmy nie ma wtym zadnej filozofi

    1. Otwierasz konsole
    2. podpisnasz po probe = usb + sata
    3. Odpalasz program i jedziesz krok po kroku

    Ale czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie zadane wyżej ?
     
  13. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy ktoś może mi pomoc ?
     
  14. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie jest takie łatwe... Wystarczy że źle podepniesz kabel od zasilania (ten z białymi końcówkami) i masz spalony napęd :p
     
  16. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrałęm dasha 13599, konsola włancza sie ale kopie zapasowe nie dzialaja. Zakupiłem probe v3 ( bede mial po niedzieli, mam JF v0.1.88 Beta oraz mam FW np LTPlus-025-v2.0 oraz LT-sammy-v2.0, które powinienem wczytac ?

    Mam jeszcze nowszy

    LTPlus-0442-v3.0.bin

    Czy musze zachować jakąs kolejnosc czy odrazu moge wczytywac 3.0 np LTPlus-0442-v3.0 a moze są jeszcze nowsze ?

    Bardzo prosze o pomoc

    pozdro !
     
  17. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Do liteona najnowsze fw to LTPlus-0251-v3.0, resztę sobie doczytaj, W końcu nie ma w tym żadnej filozofii no nie ?
     
  18. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Z tego co tu czytam, to bedzie po napedzie
     
  20. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Warn
     
Wczytywanie...

Poleć forum