1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcin93, Styczeń 4, 2015.

  1. Marcin93

    Marcin93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Otóż mam xbox'a 360 z wgranym LT. Problem jest taki, że nie wiem jakie te lt, nie wiem jaki dash a co za tym idzie nie wiem jak nagrywać gry. Proszę kogoś o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak to nie wiesz jaki dash? Sprawdzaj w SYSTEM. Jaki napęd? Kiedy przerabiana konsola?
     
  4. Marcin93

    Marcin93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napęd Lite-on Przerabiana ze dwa lata temu. Pamiętam, że miałem wgrywany soft dwa razy. Za drugim razem nie działały już mi stare gry tylko musiałem nowe nagrywać.
     
  5. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to jak 2 lata temu i LITE-ON to na 99% LT3. Sprawdź sobie, nagraj grę IHASem, jakąś XGD3.
     
  6. Marcin93

    Marcin93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Właśnie chodzi o to, że mam lapa i z lapa chce nagrywać gry.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To spróbuj może nagrasz tą laptopową nagrywarką, nie nagrasz tylko gierek z CIV.
    Jednak najlepiej by było kupić ihasa i jakiś adapter usb-sata.
     
  8. Marcin93

    Marcin93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie byłoby najlepiej. Dobrze kojarzę, że tylko jedna lub dwie gry mają CIV?
    A co do adaptera i Ihas'a na pewno kupię. Mieszkam w Hamburgu więc koszty są niskie. Za nagrywarkę 18e a za przejście 14 :) Tylko jaki dokładny model nagrywarki bo są dwa prawda?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  10. Marcin93

    Marcin93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ani IMGburn ani CloneCD nie udało mi się wypalić płytki. Dwie płytki w koszu, gry brak :(
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ihas E/EU
     
Wczytywanie...

Poleć forum