1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzić media ID, żeby dobrać odpowiedni patch(TU) do naszej gry ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez scorpion22, Październik 19, 2012.

  1. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak w temacie : jak sprawdzić media ID, żeby dobrać odpowiedni patch(TU) do naszej gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    W FSD w zakładce gier Xbox 360 naciskasz RB, a następnie B.
     
  4. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co to jest FSD ?
    Dodam że mam dasha 15574 jeśli to ma znaczenie.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info W ABGX masz media ID.
    Przenoszę.

     
  6. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sęk w tym, że nie mam już obrazu tylko płytę.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    autor nie ma RGH...

    imgburnem zrób obraz iso, potem wrzuć do abgx'a
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: jak sprawdzić media ID, żeby dobrać odpowiedni patch(TU) do naszej gry ?

    Dodam jeszcze do tego co eslord napisał że jak masz grę Xgd3 nagraną zwykłą nagrywarką to iso już nie będzie działać że tak to powiem.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam nagraną zwykłą nagrywarką czyli co już nie sprawdzę media ID ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum