1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić na ile mam bana?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kj5, Listopad 8, 2009.

  1. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Gdzieś czytałem, że można na xbox.com sprawdzić na ile ma się bana.
    Jeśli jest to 1999 to znaczy że perm ban, jeśli do 2010 to na rok.
    Tylko teraz gdzie to sprawdzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Bana się ma na zawsze
     
  4. Ringus

    Ringus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dalewo
    Turpat - nie odzywaj się jak nie wiesz.
     
  5. macieo111

    macieo111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    Jak zbanują ci konsole to przychodzi e-mail od M$ z taką informacja (ale nie jestem pewien) :)
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    macieo
    to się dzieje tylko jak zbanują ci też konto, jak samą konsole to nie przychodzi.
     
  7. kozuh

    kozuh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja tez sie podpinam do pytania.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dostales odpowiedz

    macieo
    to się dzieje tylko jak zbanują ci też konto, jak samą konsole to nie przychodzi
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    konsole banuja na zawsze
    konto to przychodzi ci na maila
     
  10. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wydaje mi się że wystarczy zadzwonić na infoline MS w Polsce wymyślić jakąś bajeczke o uszkodzeniu konsoli na temat 3ROD i jakby przyjęli zgłoszenie to powiedzieć że jeszcze potestuje konsole i dam znać .Jak powiedzą że już po gwarancji to znaczy BAN(bo jak ID konsoli jest zbanowane to oni w systemie już mają i wtedy będzie wiadomo zeby już się nie podłączać do xbl tak czy nie?

    p.s jeszcze nie dostałem bana ale w poniedz. wypróbuje ten patent
     
  11. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    logujesz sie na ich stronie i pisze tam na ile masz bana 9999 to perm a inna data do to innej daty :)
     
  12. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A niby gdzie to pisze bo kloega nie może znajsc żadnej informacji a też MS potraktował go banicją
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Ten sposob z telefonem do m$ to moj sposob,nie przywlaszczac go sobie-.-

    @UP
    Jak masz konsole zarejestrowana to widac;]
     
  14. NiHooYah

    NiHooYah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁÓDŹ
    Ja mam takie coś

    # Urządzenie: Xbox360 Hardware
    # Numer seryjny: 26x92x6x3x0x
    # Stan gwarancji: Na gwarancji
    # Typ gwarancji: Gwarancja standardowa
    # Rozpoczęcie gwarancji:
    # Wygaśnięcie gwarancji: 2/14/2011 7:00:00 PM


    a na konsoli ban
     
  15. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok to przepraszam.a nie wiesz czy to działa ?
     
  16. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mi pookazuje podobnie ale jak chce zarzadac ponownej naprawy to wyskakuje że dane osobowe niepoprawne?
     
  17. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tez mam podobnie i nie widze ze mam bana :/ pisze ze mam gwarancje. Jak dam ze do naprawy to wszystko pisze ze jest ok. wiec nie wiem podajcie jakiegos linka gdzie to mozna sprawdzic ;)
     
  18. wojtek31

    wojtek31 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chełm Śląski
    Na stronie microsoftu mam tak samo jak wy, czyli urządzenie sprawne, gwarancja ważna, a na konsoli siedzi również ban.
    Ciekawe to :)
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zadzwońcie do M$ i tam się dowiecie, że i tak nie wyślecie na gwarę ;)
     
  20. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Gdy 3 tygodnie temu rejestrowałem swoją konsolę, też miałem problem z nieprawidłowymi danymi. Przyczyną z pewnością jest nieprawidłowo wypełniony formularz.

    1. Miałem wpisaną adres w ten sposób: ul. Ulica XX/YY mZZ - system zgłaszał błąd. Zmieniłem na (bez skrótu ul.) Ulica XX/YY mZZ - system zgłaszał błąd, ale w ten sposób adres został zapisany poprawnie. Dlaczego zgłaszał wciąż błąd?
    2. Telefon: miałem 511222333 - system zgłaszał błąd. Zmieniłem (dodając 0) na 0511222333 - system zapisał poprawnie.

    Adres i telefon są poprawne, sprawdzane metodą na przemian tylko w przypadku 0 przy numerze i braku skrótu ul. system widział moje dane, jako poprawne. Spróbuj coś pozmieniać, powinno przejść :p
     
  21. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witm chlopaki sprawdziłem w infolini MS czy mam gware -po prostu zapytałem bo drugiego x360 zakupilem w kwietniu-a gosci mi przekazał ze niestety nie mam juz gwary bo zmodyfikowałem konsole lub uszkodzilem plomby(sami dokladnie nie wiedzą co mowić klientowi)jedyny plus to że nie byłem wpiety do netu i już jej nigdy nie podepnę bo strace możliwośc instalacji gier na hdd

    p.s. już zbieram na trzecia konsole
     
Wczytywanie...

Poleć forum