1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić nagraną już płyte - xgd2 czy xgd3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hazok, Listopad 9, 2012.

  1. Hazok

    Hazok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam, jestem tu nowa, dopiero zaczynam przygode z xboxem, jednak chyba juz troche sie wdrążyłam w temat (przynajmniej sie staram :) ). Oczywiscie używam opcji szukaj jednak tego nie mogłam znaleźć, mianowicie : jak moge sprawdzic już nagraną płytke czy jest xgd2 czy xgd3 ? Chodzi o to ze chce przerobic konsole z lt 2.0 na lt 3.0 jednak wczesniej chce sie zorientowac ile gier musiałabym nagrywac od nowa :) Oczywiscie tych wczesniejszych gier nie nagrywalam sama tylko kupiłam wraz z xboxem. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 osoba to lubi.
  4. Hazok

    Hazok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Bardzo dziękuje :) na szczescie (albo nieszczęście) odpadnie tylko assasin creed revelations.. wiekszośc znalazłam oprócz epic mickey 2 .. wiesz moze czy to gra xgd2 czy xgd3? I przy okazji jeszcze jedno pytanie , nagrałam ostatnio pes 2013 , wiem ze na 2.0 mi nie pojdzie bo wyskakuje błąd , ale czy na 3.0? CHodzi równiez o to ze z tego co wyczytałam na forum pes 2013 da sie nagrac w 100% tylko ihasem a na normalnej nagrywarce wyskakuje błąd przy 97%.. Ja nagrywałam zwykła nagrywarką (img burnem tak jak jest to opisane w poradniku) w laptopie i nagrało sie do 100%.. jest to możliwe czy cos zle zrobilam ?

    Typ napędu optycznego : Napęd DVD SuperMulti
    Odczyt : CD 24x, CD-R 24x, CD-RW 24x, DVD 8x, DVD-R DL 8x, DVD-R 8x, DVD-RW 8x, DVD+R DL 8x, DVD+R 8x, DVD+RW 8x, DVD-RAM 5x
    Zapis : CD-R 24x, CD-RW 10x, DVD-R DL 6x, DVD-R 8x, DVD-RW 6x, DVD+R DL 6x, DVD+R 8x, DVD+RW 8x, DVD-RAM 5x

    Jeżeli to w czymś ma pomóc .. takie znalazłam informacje
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    xgd3

    (jeszcze jak masz gry xgd2 z ap 2.5 to je musisz nagrac na 3.0)

    Pes ruszy na 3.0, nie wiem czy trzeba nagrac ihasem (nie cierpie pesa :p) jak tak, to może wywalać do menu
     
  6. Hazok

    Hazok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    a jak poznac ze to xgd2 z ap 2.5 ? :redface-new:
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tylko te:
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Halo: Reach
    Fable III
    Need for Speed Hot Pursuit
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Call of Duty Black Ops
     
  8. Hazok

    Hazok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Czyli jednak obydwa Assassiny bedę musiała nagrywac no trudno, mam nadzieje ze sobie poradze :)
    Dzieki wielkie za pomoc :) pozdrawiam
     
  9. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd2 zajmuje 7.29gb a xgd3 zajmuje 8.13 gb
     
  10. Hazok

    Hazok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    To wiem, chodziło o to jak sprawdzić gry ktore sa nagrane na płycie a nie mam ich na kompie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum