1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzic parametry mojego Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gujak123, Lipiec 18, 2009.

  1. gujak123

    gujak123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    jestem nowiusienkim uzytkowinikiem Xbox-a i ciesze sie niesamowicie ze nareszcie go posiadam w swoim domq, ale nie o tym.
    jestem strasznie ciekawy co ta maszynka potrafi a tymbardziej co posiada w srodq, moze ktos z was potrafi mi powiedziec jak sprawdzic co mam w srodku, wiem ze najlepiej bylo by ja rozkrecic i poprostu spojzec, ale jeszcze chce miec gwarancje tak ze .... moze ktos juz z was wie jak to zrobic bez koniecznosci grzebania w srodq, nie ukrywam takze ze przeczytalem juz mase stron jak flash-owac x-sa ale jeszcze mnie to nie kreci, na razie chcial bym wiedziec jak wykozystac ja w max-imum taka jaka jest i oczywiscie samemu sobie ja przerobic,ale to juz w przyszlosci, chcial bym tez wiedziec jakie sa nastepstwa tego kiedy sie ja przerobi tzn. co strace a co zyskam jesli to uczynie.

    Dzieki wszystkim za rade i posty ... POZDRAWIAM WSZYSTKICH CZYTAJACYCH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Wikipedia.org - tak ciezko ?
     
  4. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. gujak123

    gujak123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inteligenci sie znalezli, jak macie tak zamulac tylko zeby wyrwac posta ..y yymmm jak BLACHARY jakies.

    Prosze o normalne odp albo nie komentujcie
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może byś tak nie obrażał użytkowników z większym stażem niż Ty? Szczególnie moda tego forum :/ On to szczególnie zrobił żeby wyrwać posta :]

    Dali Ci normalnie odpowiedzi. W każdym Xboxie siedzi niemal to samo. To nie jest PC gdzie mam różne podzespoły...

    Co do przeróbki co i jak i innych Twoich pytań to odpowiedzi już były! Więc szukaj!
     
  7. gujak123

    gujak123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak dla mnie to informacje ciagle sie zmieniaja, a dobrze jest swieze info. i denerwuje mnie to ze ktos pisze glupoty w stylu google wikipedia itd.
    Zobacz teraz na innych ludzi widza temat chca sie czegos dowiedziec a tu takie rzeczy przeczytaja, a to tylko przez to ze moderator sratator czy jakis inny chce sobie pokozaczyc, wiec jak chce to niech ustawi sie zemna na jakas gierke i zobaczymy czy jest taki kozak. ale dosc juz tego, niech w koncu wypowiedza sie ludzie ktozy cos wiedza na ten temat ktory mnie akurat interesuje, bo moze akurat jest tu ktos taki kto chce sie wykazac i napisac w koncu cos sensownego
     
  8. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież masz na wikipedii podaną pełną specyfikację sprzętową xboxa. Na co innego Ty liczyłeś? Everesta na konsolę?

    Przeczytałeś "masę stron" o przerabianiu klocka a nawet nie wiesz w jakim celu się to robi...Nie ukrywam, rozśmieszasz mnie. Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać. Może tutaj znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, jak nie to szukaj, bo takich tematów już były dziesiątki.

    http://x360iso.org/oprogramowanie/9258-przerabiac-360-tke-czy-nie.html
    http://x360iso.org/o-konsoli/1222-czy-warto-przerabiac-xboxa-arcade.html
    http://x360iso.org/sprzet/94-przerabiac-czy-nie.html
     
  9. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do mnie to?? Popatrz dokladnie bo ci link podalem, link sie zamienia w nazwe strony!!
    Xbox 360 ? Wikipedia, wolna encyklopedia < to jest link!!
     
  10. gujak123

    gujak123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    I kto tutaj kozaczy i nabija sobie posty hehe....

    A co wypowiedzi powyżej to taka prawda. Nie ma czegoś takiego jak różne podzespoły. Xboxy różnią się jak już coś płytą główną/ewentualnie chłodzeniem.... I tyle w temacie. Na wikipedii masz wszystko podane. Nie ma czegoś takiego jak Everest do Xboxa.

    A co do przerabiania to też już było. Najlepsze jest pytanie co stracę a co zyskam po przeróbce. Pytanie proste:
    stracisz: oficjalną gwarancję, ewentualny ban;
    zyskasz: możliwość grania na kopiach gier i tyle...
     
  12. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ja musze isc do psychologa chyba . Kosszzz
     
Wczytywanie...

Poleć forum