1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzić przeróbkę ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sienia123, Listopad 3, 2013.

  1. sienia123

    sienia123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie będę owijał w bawełnę, dziś kupiłem xbox 360 elite i nie mam pojecia jaką mam przeróbkę (odpalają się kopie gier niormalnie), szukałem na forach itp. ale nie znalazłem jasnego rozwiązania, jeśli było to prosił bym o link do tematu lub wyjaśnienie, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a jak ci się odpalają gry z płyty czy z dysku/pendrive? jak z płyty to najprościej wypal 2 dwie płyty z grą jedna pod lt2 a druga pod lt3 i wtedy wszystkiego się dowiesz,bo nikt nie jest w stanie powiedzieć co masz "w środku" w konsoli bez sprawdzenia.
     
    1 osoba to lubi.
  4. sienia123

    sienia123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odpalam z płyt, a oprócz tego nie ma innych sposobów?

    dodam jeszcze, że mam na dysku kilka fajnych tytułów, jak próbuję któryś z nich odpalić to krzyczy o płytkę, np gta 4 jak to z tym jest? wystarczy nagrać jakiś obraz? dodam, że mam słaby internet i nie po drodze mi sciągać gry 10gb ;/

    ps. jestem świadom, że pytania banalne lecz to mój pierwszy dzień z xbox więc proszę o wyrozumiałość.
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    niestety musisz posiadać płytę w napędzie żeby pograć w gry zainstalowane na dysku, musisz się zaopatrzyć w jakiś obraz iso i go nagrać na płytkę wtedy dowiesz się jakie masz lt w napędzie, poczytaj sobie o tym dział LT na forum
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Czyli masz jakieś LT, jakie gry Ci działają?
    Żeby odpalić grę która jest zainstalowana na dysku i tak potrzebna jest płyta

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  7. sienia123

    sienia123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczytam, lecz skoro już temat istnieje to ile waży taki obraz iso. i gdzie go można znaleźć ?




    zdecydowanie mam jakieś LT lecz właśnie nie wiem jakie tak samo jak sprzedawca ;/ do konsoli dostałem UFC 09, FIFE 12, mortal kombat, innych nie mam więc nie próbowałem.
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    obraz iso waży ok 7-8 gb , musisz szukać nikt ci nie powie gdzie bo to niezgodne z regulaminem forum
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Skoro ma tylko takie gry to pewnie nawet tam nie ma lt2.0 lub 3.0, najlepiej odrazu zrób update do lt3.0 :)

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  10. sienia123

    sienia123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. sienia123

    sienia123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na dysku mam takie tytyły jak froza motorsport 4 czy gta 4 to chyba z tych nowszych bardziej pod lt2.0 tak mi się wydaje inaczej nikt by tego bez sensu nie wrzucał na dysk ;)

    PS. może mógłbyś podrzucić mi jakiś poradnik jak zaktualizować LT do 3.0 o ile taki jest bo nic nie potrafię konkretnego znaleźć na tym forum ;/
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    http://xboxforum.pl/images/imported/2012/04/104.jpg

    Sprawdź jaki masz napęd (ściągnij ten przedni panel i zobacz jaki jest kolor)
    Następnie tutorial do danego napędu i można robić, jak nie czujesz się na siłach lepiej daj do serwisu.

    btw. Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj ;-)
    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum