1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzic stan baterii w xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez goral2000, Styczeń 3, 2010.

  1. goral2000

    goral2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak moge sprawdzic stan baterii w padzie >???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miernik techniczny, albo poliż baterie i porównaj odczucia z nowymi bateriami.
     
  4. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Jak grasz to naciśnij środkowy przycisk.. to kółko z symbole xboxa i w lewym górnym rogu bodajże.
     
  5. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    smieszek02: Ale jak niema oryginalnych baterii to mu źle wskazuje :D
     
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Ja swoje sprawdzam voltomierzem. Jeśli napięcie mocno spadło to znaczy że się wyładowuje, lub już jest padnięta. Dzięki temu sposobowi znalazlem kilka dobrych baterii z gąszczu kompletnie rozładowanych baterii. Można to zrobić dokładniej amperomierzem, ale ja takiego nie posiadam.
     
  7. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Ja mam baterie Panasonic'a w padzie. I po wciśnięciu loga X'a na padzie stan baterii jest pokazywany prawidłowo więc nie wiem po co się bawić w voltomierze.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na akumulatorkach GP 2500 też mi dobrze wskazuje stan naładowania.
     
  9. jankes1994

    jankes1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    A Energizery już dobrze nie pokazuje , jak ci baterie padają to na padzie jak grasz , diody mrugają na ob koło przycisku guide(ten zielony x)
     
  10. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    a mi na bateriach firmy "baterie" z biedronki wskazuje cały czas 3 kreski, a baterie rozładowują się po 1-2 dniach :D

    PS. A to naprawdę zależy od baterii czy dobrze pokazuje stan naładowania??
     
  11. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    najlepiej jezdzić na akumulatorkach lepszej firmy wtedy mniej wiecej dobrze pokazuje nie ma perfekcji ale jak widać 1 kreskę to już wiadomo że trzeba ładować bo jak jest jedna kreska to po mniej wiecej 3h zaczyna mrugać
    ja mam 4 akumulatorki z ładowarką dwa zawsze załadowane wyładowują mi się jedne wkładam drugie a tamte się ładują
     
  12. jameshomer

    jameshomer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kambodża
    Tak jak mówili poprzednicy - kółeczko na padzie i w lewym górnym rogu menu będziesz miał stan baterii. A tak w ogóle to mam baterie Duracella (które razem dostałem z xboxem) i trzymają od zakupu (czyli od października) do teraz (na razie jedna kreska mniej). A dość długo gram.
     
  13. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    ja na moich duracelach ktore dostalem gram 2 dni i padaja mi juz
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Może jakieś po terminie :)
    Ja z bratem przeszedłem RE5 (wszystkie poziomy trudności w 4 dni po 10godz. grania z włączonymi wibracjami )na 2 pady ja na akumulatorkach GP 2500 a on na Bateriach Alkalicznych Energizer. Ja ładowałem raz akumulatorki a brat jeszcze może grać na tych bateriach :)
     
  15. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak chcesz zobaczyć stan bateri w padzie to musisz kliknąć przycisk guide na padzie.
     
  16. jan

    jan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak to jest z ładowaniem akumulatorków? Trzeba czekać, aż się do końca rozładują czy można już zacząć ładować, jak jeszcze są na chodzie?
     
  17. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wszystko zalezy od rodzaju baterii jakie posiadasz ale raczej mozna jak sa jeszcze na chodzie
     
  18. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To raczej od ładowarki takie żeczy zależą, a nie od bateri, chociaż od bateri też.
     
  19. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Ja od Listopada gram na Panasonicach. Kupuję je w supermarkecie i płacę za komplet 6zł. Dopiero od wczoraj zaczęły mi mrugać i pokazuje 2 kreski. Gram codziennie po 2-3h.


    Panasonic Essential Power
     
  20. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Ja polecam jednak GP .. posiadam GP2700 i po naładowaniu gram około 3 tygodni..
     
  21. El Krychu

    El Krychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Noo tak jak napisali wcześniej - GUIDE (w środku przycisk). :DD
    A ja nie polecam akumulatorków Sony. Badziewie, po dniu grania trzeba było ładować ;/
    Za to tak jak smieszek02 polecam baterie (akumulatory) GP! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum