1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak Sprawdzic Wersje Extreme

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez jacusiekk, Grudzień 19, 2010.

  1. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Czesc. Zakupilem tydzien temu konsole X360 na allegro. Mam taki oto problem gdyż jak nagralem sobie gry wedlug instrukcji i wielu poradnikow, programem IMGBURN predkosc 2,4X na plytach Verbatima+R DL, to w menu glownym konsoli pokazuje mi sie obrazek z NFS:HP i zagraj, lecz gdy juz wlaczam gre zeby zagrac to wyskakuje mi blad "[...]Nie mozna Odczytac Plyty[...]" i moje pytanie polega na tym jak moge sprawdzic jaka mam wersje Extreme bo sprzedawca od ktorego zakupilem konsole jest poza zasiegiem kraju... Kazde aukcje ma podobne np. ta
    KONSOLA XBOX 360 20GB+2PADY+2GRY+CAŁY KOMPLET (1363073795) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wgrac LT+ zeby zagrac na NFS.
     
  4. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    jeżeli masz najnowszy dash i ten błąd, to na pewno masz ixtreme starsze niż lt+ i oflagowało ci konsolę ( jeżeli się mylę, don't kill me ;) )
     
  5. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    ale sprzedawca mnie zapewnial ze mam lt
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    a bez tego LT+ moge sobie zgrac jakies gry na plytki?
     
  8. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie oprucz tych 3 nowych NFS, Assains Creed i Fable 3 reszta pojdzie.
     
  9. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    a cos z nimi musze robic?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    nie chodzi mi o te 3 hity wyzej wymienione, tylko np. o call of duty black ops
     
  12. Lukas4Angels

    Lukas4Angels Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    możesz miec lt+ jesli zle nagrales to nawet lt+ ci nie odczyta
     
  13. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    dobrze wypalilem te plytki pokazuje obraz z gry w menu itp. ale podczas uruchamiania wyskakuje blad "[...]Nie mozna odczytac plyty[...]"
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a sprawdziles obraz w abgx 1.0.5?
     
  15. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    tak sprawdzalem i wszystko zielone tak jak powinno byc :D ale jutro mi kolega przyniesie AC:B ktore u niego dziala i zobaczymy
     
  16. FNW

    FNW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale ja się nie doszukałem odpowiedzi na pytanie - temat wątku - jak sprawdzić wersję Extreme ? Bo od tego czy jest extreme czy lt zależy sposób odczytania klucza - a jak mi ktoś przykładowo przyniesie do przeróbki chciał bym wiedzieć szybciej jaki sposób zastosować a nie dochodzić metodą prób i błędów ...
     
  17. Silten

    Silten Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwałki
    Spamujecie dziewczynki kolega zapytal jak sprawdzic przerobke jaka ma wiec odpowiedzcie tez jestem ciekaw..
     
  18. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W ACB nie zagrasz bez LT+, nie ważne że kolega dobrze nagrał. Możesz grać w każdą grę poza ACB, Fable 3 (jeśli masz najnowszego dasha) i NFS: HP, reszta musi śmigać.
    Jak chcecie sprawdzić jaką macie wersję FW napędu, to musicie go najpierw odczytać - JungleFlasher albo DosFlash do tego służą (patrzcie tutki). Po wsadzeniu do JF pokaże się wersja.
     
  19. Judzio

    Judzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam podobny problem i pytanie takie jak autor tematu, czy da się sprawdzić jaką mam wersję iXtreme? Mam kilka obrazów gier do nagrania i chyba taka wiedza jest potrzebna żeby poprawnie nagrać?
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nagrajcie gre która ma wave > 4
    Jeśli pójdzie to znaczy że masz LT
    Jeśli nie to 1.4 / 1.5 / 1.6
    Nie pamiętam jak w przypadku iX 1.6.1 który chyba też odtwarza wave 4 ale nie jestem pewien
     
  21. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bez active.iso iX 1.61 obsługuje do wave 3.

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum