1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić wersje flasha?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Folga360, Luty 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Jak sprawdzić wersje flasha?
    Tak żeby nic nie rozkręcać .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    bez rozkręcania trudno,jedynie mozesz popróbowac z wave'ami które czyta a których nie
     
  4. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    A jaka jest roznica miedzy 1.6 a 1.61
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.6 wave1-3
    iX 1.61 wszystkie wave
     
  6. Haski

    Haski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Września
    A jeśli posiadam np 1.6, wypale grę z wave 4 i na kompie pokaże że cały proces przebiegł ok. Wsadze płytke do konsoli i jakie będą oznaki że gra się nie uruchmi? Wyskoczy mi jakiś komunikat czy tylko ponownie napis "otwórz" tak jak by żadna płyta się nie znajdowała w środku??
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pokaże się napis: otwórz napęd

    Do gier z wave4 używasz activate.iso albo pat****esz obraz gry... WSZYSTKO JEST NA FORUM!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum