1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzic Wersje iXtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adixde, Luty 17, 2012.

  1. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema Mam problem. A polega na tym:
    Gdzie sprawdzic swoja wersje iXtreme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    kiedy przerabialeś konsole
     
  5. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zapytaj się tego co przerabiał albo na podstawie gier działa/nie działa
     
  6. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kosnole przerabialem jakis 2 miesiace temu.
    Btman Arkham City dziala
    Nba 2k12 nie dziala
    Nfs Run dziala
    Rayman Origims Dziala
    Ac:r dziala
    cod mw 3 dziala
    bf3 dziala


    PS: Jak przerabialem 2 miesiace temu to mowil ze najnowszego wgral sofa
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  8. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a sory jeszcze
    Kingdoms Of Amalur reckoning nie dziala. Napewno mam 3.0 bo watpie?
     
  9. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jak robiłeś przeróbkę przed świętami to masz LT2, bo LT3 wyszło w pierwszy dzień świąt
     
Wczytywanie...

Poleć forum