1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić wersję przeróbki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez polop15, Marzec 25, 2010.

  1. polop15

    polop15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Tak, tak, czytałem o tym na forum...
    Ale chodzi mi o jakiś prostszy sposób, bez kombinowania z Wave'ami.
    Czy jest to możliwe, czy muszę nagrać gry w różnych Wave'ach i sprawdzać?
    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz podpiąć napęd do kompa..
     
  4. polop15

    polop15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Muszę mieć do tego jakiś sprzęt specjalny lub cuś?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Szukaj
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    Coś słabo czytałeś,
    bo gdybyś czytał uważnie to byś znalazł dużo odpowiedzi,
    Ale po co szukać skoro ci się nie chce.
    Najlepiej zakładać nowy temat ,
    zamiast napisać post w istniejącym już podobnym temacie,
    Jeżeli już naprawdę musisz.
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Kombinacja z wave'ami nie jest specjalnie uciążliwa.
     
  8. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    dla mnie była nie wiem jak dla was
     
  9. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie tez mam ten sam dylemat ;)
    ale wiem ze moja konsola dziala z grami z wave2 czyli ktos mi pomoze i napisze jaki IX?
    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    jakie gry ci chodza bez pacza?
     
  11. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm sprawdzalem cal of duty 5 zeby sprawdzic jaki wave skopiowalem imgburn i programem cos tam flame sprawdzilem obraz pokazalo mi wave2 chyba wave3 i 4 nie pojdzie myslalem ze takie info wystaczy zeby oreslic wersje IXT :)

    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  12. livingfear

    livingfear Guest

    wieo, to nie jest takie proste okreslic bez podania szczegółów.
    Podaj więcej szczegółów,kiedy przerobiona konsola,jakie gry ci chodzą ,a jakie nie.?
    Masz byc moze
    ixtreme 1.4
    1.5
    1.51
     
  13. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie chcialbym wiedziec kiedy przerobiona ale kupilem uzywana a poprzedni wlasciciel nie wiedzial czym przerobiona ;)
    nie chodzi tekken, saboter no i teraz mam dylemat czy gry np saboter ma wave4 istnieje mozliwosc przerobienia obrazu na wave2 ? zeby poszlo na mojej konsoli?
    Ppzdrawiam
    Wiechu
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak jest taka możliwość - wszystko jest na forum jak patchować
     
Wczytywanie...

Poleć forum