1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VasIkeN, Grudzień 6, 2014.

  1. VasIkeN

    VasIkeN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie jak sprawdzić jaką się ma wersje konsoli przerobionej??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wersje to znaczy ?? Jaki model plyty glownej czy jaka przerobke?
     
  4. VasIkeN

    VasIkeN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gry odpalasz z plyt czy z dysku twardego pod usb ?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie da sie....
    Nagraj sobie płytę pod LT 2.0 i pod Lt 3.0
    Zobacz która ruszy.
    Poradnik jak nagrać masz w dziale ISO-->Artykuły.
    No chyba że masz RGH... To włącz konsole z przycisku tacki i daj znać co się włączy.
    Jak normalny dasz to nie masz RGH. Jak Xell to RGH.
     
  7. VasIkeN

    VasIkeN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja gry odpalam z płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum