1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak sprawdzić ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzusieq, Kwiecień 13, 2010.

  1. krzusieq

    krzusieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym lub przyszłym tygodniu zamierzam kupić sobie przerobioną konsolę Xbox 360. Już od pewnego czasu ściągam sobie na niego gry aby jak już dojdzie xbox od razu grać :) Nagrałem już pierwszą grę, lecz nie wiem czy wszystko zrobiłem dobrze. Jak sprawdzić czy gra "powinna" zadziałać na Xboxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Po pierwsze musisz wiedzieć jaki masz ixtreme w konsoli gdyż na starszych ixtremach nie każda gra odpali i wymaga wtedy paczowania . Np. na ix 1.4 - 1.5 paczujesz do wave2 na ix 1.51-1.6 do wave3 od ix 1.61 wzwyż odpalą wszystkie gry . Przeda nagraniem zawsze dobrze jest sprawdzić obraz gry w abgx360 . No i trzeba odpowiednio grą nagrać ( clonecd , imgburn czy XBC ) wszystkie poradniki i tutoriale do abgx360 i nagrywania znajdziesz na forum .
     
  4. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    a nie masz jakiegos kumpla ktory za jakiegos czteropaka odwiedzi Cie z konsola taka jaka chcesz kupic? wtedy bedziesz wiedzial w praktyce czy bedzie dzialac wszystko
     
  5. krzusieq

    krzusieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kumpla z Xboxem mam ale niestety nie ma przerobionej konsoli ....
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Ze Świdwina?? Jakby co to służę pomocą.(Jak jesteś ze Świdwina)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nagrana gre sprawdz abgx. jak nie znajdzie bledow to na 90% jest ok.
     
  8. krzusieq

    krzusieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem tak jak mi kazaliście i wszystko było OK oprócz layerbreak'a tzn świecił się na czerwono. Czy to może przeszkodzić w rozgrywce?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak zle ustawiony to nie bedzie dzialac. Czym nagrywales?
     
  10. krzusieq

    krzusieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w imgburn, ale już chyba wiem co źle zrobiłem. Płyta jest DVD-R DL i to pewnie dlatego ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum