1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak sprawdzic??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pyza69, Kwiecień 29, 2010.

  1. pyza69

    pyza69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    jak sprawdzic na jaki kraj zarejestrowalem xbox live przez konsole,nie pamietam juz a bede uzywał MP i nie pamietam na jaki kraj zarejestrowalem konto.

    kupilem nowy dysk 250GB to on bedzie juz sformatowany czy trzeba bedzie to recznie zrobic.gdzies doczytałem ze tam bedzie wgrany fabrycznie emulator do gier na starego xboxa?



    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Aby sprawdzić gdzie zarejestrowałeś - to sprawdź region konsoli. Masz to w ustwaieniach konsoli obok języka :)
    Pozdrawiam.
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Przeciez region konsoli nie musi odpowiadac regionowi profilu.
    Sprawdz w profilu jaki adres podales.
     
  5. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ale jak łączy się regionem konsoli z profilem XBL to musi być ten sam.!
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Wejdź na xbox.com ustaw na cokolwiek co nie jest polską(język) potem klikasz na nick swój i masz tam obok swojego avatara róne opcje, kliknij "contact information" i tam będzie podane

    Jak nowy dysk to nie formatuj. wszystko co potrzebne było z nim już robione podczas produkcji ;]
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Region z konsoli bierze tylko w przypadku zakladania konta, potem nie jest brany pod uwage.
     
  8. pyza69

    pyza69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedys zakladalem przez kompa konto ale nie na konsole.konsoli jeszcze nie podlanczalem pod siec.dysku nie sformatowalem.

    potrzebowal bym jeszcze emulatora do gier z xboxa.na stronie microsoftu cos bylo ale nigdzie nie bylo opcji download.

    czy ktos wie gdzie mozna pobrac taki emulator i jak go zainstalowac na dysk

    pozdrawiam i dziekuje za pomoc

    :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum