1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak stworzyc kopie gry xbox 360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zorro262, Marzec 12, 2011.

  1. zorro262

    zorro262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Roscommon
    Witam chcialem zapytac jak z gry oryginalu zrobic kopie.
    Mam gta iv plyta jest porysowana i w kazdej chwili moze pasc wiec chce zrobic kopie jakiego programu potrzebuje?kopia nie idzie na sprzedasz itp tylko do uzytku wlasnego dzieki i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najlepiej bedzie jesli sciągniesz sobie tą gierkę z neta i nagrasz, legalnie i szybko.
    Wbrew pozorom zripowanie gierki na x'a jest troche kłopotliwe, zabawy z firmware'm napędu itp.
    Rzecz jasna ta kopia odpali tylko na przerobionym xbox'ie 360.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Dokladnie, nie ma to sensu. Musisz miec naped kreon lub naped z xboxa ze specjalnym fw. Jak nie masz przerobionej konsoli to po co Ci kopia? Juz lepiej bedzie Ci kupic nowe gg na allegro
     
  5. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    chyba nie ma takiej opcji bo kazdemu by sie "rysowaly plyty"

    a najlepszym sposobem na to jest zainstalowanie gry na dysk konsoli.
     
  6. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. zorro262

    zorro262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Roscommon
    pepe8.8 dzieki za temat widze ze pierdzielenia troche z tym wiec raczej zrezygnuje co do reszty konsole mam przerobiona wiec kopie gier piraty mi odpalaja
     
Wczytywanie...

Poleć forum