1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak stworzyc plik .XBE ??

Temat na forum 'Oprogramowania' rozpoczęty przez marcoss18, Listopad 9, 2013.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czesc. Znalalzme emulator, z xboxa na pc, ktorym chcialbym zagrac na pc. programik ten jednak otwiera tylko gry z rozszerzeniem .xbe a na mojej plycie jest tylko folder z jakimis filmikami. co moge zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Zapomnij o tym emulatorze. Chodzi na nim tylko jedna gra-Turok. Lepiej kupić przerobionego Xboxa z Allegro.
     
  4. O JEZUS MARIA

    O JEZUS MARIA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    a ja podepne sie emu na psx mam do xbox pierwszej gteneracij i lipa loading z emulatora i nie chce sie wgrywać wiecie o co kaman??
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    trzeba obraz wypakować, wtedy uzyskacie całą strukturę folderów łącznie z plikiem default.xbe
    wypakujecie grę "image iso browser" czy jakoś tak, po czym wskazujecie emulatorowi plik default.xbe
    nie wiem czy działają na tym gry wszak tak to trzeba zrobić.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ma żadnego dobrze działającego emulatora pierwszego Xboxa na PC i nie zapowiada się, że w ogóle będzie. I bardzo dobrze. Mam pierwszego Xboxa przerobionego oczywiście już od 12 lat i zostanę z nim do grobowej deski. Ci co nie mieli tej konsoli nie wiedzą co stracili.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. Paczuch

    Paczuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mogę znaleźć żadnego z emulatorów XBOX'a na PC, czyżby ich w ogóle nie było?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie, nie ma i najprawdopodobniej już nie będzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum