1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to będzie z kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Djcichy, Listopad 6, 2010.

  1. Djcichy

    Djcichy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam mam takie pytanko zassałem z netu grę dla kinect i jest taki problem gra aby się uruchomić musi zaktualizować xboxa i wyskakuje błąd aby wyczyścić płyte i koniec niechce się zaktualizować czy li co na konsolach z przeróbką nie pogramy w gry na kinect Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Pewnie coś źle nagrałeś. Ja robiłem aktualizację z DANCE CENTRAL na przerobionej konsoli i wszystko ok.
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a czy gry na kinka mają AP 2.5??
     
  5. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Chodzi o wersję interfejsu głównego? Jeśli tak to mi pokazuje 2.0.1
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    chodzi mi o zabezpieczenia te co ma Fable 3 czy są też w tej grze??
     
  7. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Ja zrobiłem aktualizacje online na przerobionej konsoli i wszystko śmiga. No oprócz Fable III
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    masz LT grasz live??
    a i ponawiam to pytanie czy gry na kinka mają nowe zabezpieczenia;??
     
  9. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    moim zadanie złe nagrałeś płytę albo nagrałeś na jakiejś taniej płycie z biedronki
     
  10. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    A to F3 ma jakieś zabezpieczenia? U mnie normalnie chodzi ta gra.
    Jeśli chodzi o firmware to mam NS, aktualki prócz tej ostatniej robiłem zawsze z neta i problemów nie ma.
    Dance Central się odpala tylko, że prosi o Kinecta.
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a to dziwne bo fable 3 blokuje konsole(oflaguje) i potem nie działa a F3 orginalny??
     
  12. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    F3 z Verbatima:)
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    i normalnie grasz live na NS?? t normalnie masz szczęście a sprawdzałeś czy jesteś oflagowany??
     
  14. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Nie gram na live nic. Jeśli podłączam konsolę do neta to tylko celem zrobienia aktualizacji.
     
  15. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    ja sobie kupie kinetica jak tylko więcej gier będzie bo narazie to szmira jest. porównując do gierek na ps move to na kinetica jak na razie lipa. no ale zobaczymy po 10 listopada czy coś będzie na miarę FIGHT'a z ps3. (czytałem że HAVY RAIN na ps move to zjebka na max).
     
Wczytywanie...

Poleć forum