1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest naprawde?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Październik 23, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam! Mam pytanie,jak do jest z tym podłączaniem Xbox'a do interetu,ja słyszałem wiele wersjii,np.że lepiej nie podłączać bo coś tam się może stać,albo że nic się nie stanie.Jak to jest naprawde?-konsola jest przerobiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Jest prawdopodobieństwo dostania bana. Było wiele razy na forum. Ale chyba lepiej podłączyć konsole do neta i pograć niż nigdy nie podłączyć bojąc się bana:p
    Ban = Brak usługi Xbox live (nie pograsz po necie , nie ściągniesz demka)
     
  4. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Ale rozumiem że ban grozi tylko utratą gry w usłudze Live,a reszta konsoli działa normalnie?
     
  5. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    tak tyle że jak bana dostaniesz to lipa z gwarancji.
     
  6. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    No ale konsola i tak konsola jest przerobiona to i tak lipa z gwarancjii
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak plomby są nieruszone to spokojnie można słać do M$..
     
  8. krzycho1

    krzycho1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mikołów
    ale zawsze można spróbować wysłać, może się nie skapną co do przeróbki;)
     
  9. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    co to jest plomba?Nie mam zielonego pojęcia jak była przerabiana konsola,ale i tak chyba zdecyduje się na Live ;)
     
  10. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    zawsze można naprawić na allegro ;]
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Plomby to takie naklejki co ich zerwanie = koniec gwarancji bo widać że ruszone ;) Jednak fachowcy robią to tak, że nic nie widać no i zawsze jak coś można kupić takie plomby spokojnie...
     
  12. Mari0nPL

    Mari0nPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    a to nie jest tak że bana dostaniesz za używanie lewych gier a nie za to czy masz konsole ze zdjętą blokadą czy nie?
     
  13. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    a co do połączenia Live,to nie musze się obawiać że zapukają do mnie do drzwi
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No ale żeby grać w kopie trzeba przerobić konsolę prawda? Nikt nie wie dokładnie za co banują...

    @UP:


    Nie musisz się tego bać
     
  15. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    jak podłaczać konse pod internet, to ja bym teraz zaczekał ten miesiąc i dopiero podłączyć po aktualizacji, bo pewnie znowu będzie fala banów jak co roku
     
  16. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    @3up
    Buahahah, już to widze, przychodzi do Ciebie Steve z M$, puka do drzwi i funduje prawego sierpowego i krzyczy: "Na X360 w pirackie gry się nie gra" :D Nikt do Ciebie nie zapuka, tylko nie zalogujesz się do Live i tyle...
     
  17. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    wole się upewnić:D
     
  18. Mari0nPL

    Mari0nPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Co do tego nie ma wątpliwości. Ale teraz pytanie czy jak masz zdjętą blokadę a grasz na orginalnej grze to co? Mój kumpel tak właśnie pyka, narazie nic.

    Dlatego moim zdaniem bardziej banują na piraty niż za samo zdjęcie blokady..
     
  19. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    ja będe grał na przeróbce i na piratach ;) zobaczymy co będzie ;)
    Skoro już jestem przy pytaniach,to mam takie pytanie:
    Ostatnio mam problem z padem , zacina mi się przycisk A ,naszczęście nie do takiego stopnia że nie moge go wyciągnąć,ale obawiam się że tak niedługo się stanie,więc pozstanowiłem się zapytać próbować rozkręcić go samemu , czy lepiej go oddać do jakiegoś fachowca?:(
     
  20. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Zadzwoń do MS to ci wyślą nowego :D
     
  21. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na Polakach sie już chyba poznali i opcja że dostaje sie od M$ pada za darmo chyba już nie działa tak łatwo:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum