1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z netem w RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MrGohut, Styczeń 20, 2013.

  1. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak to jest z podłączaniem neta do konsoli z RGH ? Po same aktualizacje czy coś , nie chodzi mi o multi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Aktualizacje FSD, pobieranie okładek, multiplayer w LINK, pogoda
    może coś jeszcze.....

    Pozdro
     
  4. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ty co taki ? Wrzody na ***** masz czy co ? Nie umiesz normalnie odpowiedzieć na proste pytanie ?
     
  5. Juli

    Juli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież dobrze ci odpisał wymienił wszystko co daje net w konsoli. Chyba nic więcej net nie daje.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wyluzuj mistrzuniu, dostałeś przecież odpowiedź.
    jakiś problem w zrozumieniu tekstu ?
     
  7. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale mi chodzi o nie wiem jakieś zagrożenie czy coś czy jak się podłącze to ban na start czy co -.- Przecież wiem co daje net w konsoli, ale z RGH bawię się pierwszy raz ... Bo niby podobno nie można a ten mi tu wrzucił jakieś aktualizowanie, pobieranie ..
     
  8. Juli

    Juli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak się nie połączysz z xboxlive to nic Ci nie grozi.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to poczytaj sobie najpierw o tym a nie naskakuj na ludzi,
    nie połączysz się z xbox live ale aktualizacje do gier, okładki czy informacje z pogodą pobierasz normalnie
     
  10. MrGohut

    MrGohut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To żeby pobierać aktualizacje nie trzeba się logować ? ^.- No bo jak inaczej pobierzesz aktualizacje.
    Hmm bo dash to tam jakimiś magicznymi sposobami sie aktualizuje tyle wiem ..
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Jak to jest z netem w RGH

    Zadnych aktualizacji nie zrovisz, chyba ze chcesz ubic konsole

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. Juli

    Juli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do pobrania tych aktualizacji gier, czyli TU nie musisz się nigdzie logować.Poprzez fsd się aktualizuje TU.
     
  13. deejaydex

    deejaydex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krosno Odrzańskie
    DASHLAUNCH, czyli jakby taka główna aplikacja RGH ma możliwość wyłączenia dostępu do LIVE. Z reguły jak ktoś robił Ci RGH i wgrał Ci dashlaunch to masz to zablokowane. Nie masz się co stresować, konsolę możesz podpiąć pod neta i nawet grać online w gry obsługujące system link (do poczytania więcej w dziale LiNK).

    P.S Wyluzuj już sobie z tą agresją i tibijskimi emotkami ;)
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wystarczy mieć w launch.ini te dwie linijki i nic ci nie grozi...bezpieczniej jak na lt3

    liveblock = true
    livestrong = false
     
Wczytywanie...

Poleć forum