1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tym GB

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fasto, Październik 15, 2009.

  1. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    Chodzi mi oto,że np przeważnie wychodzą gry co mają 6.30GB itp do 7MAX GB a np Halo 3 lub Forza 3 już ma 13 czy ileś GB i to już kłopot bo teraz tak pieron wie kturą płytke nagrac,żeby działała gra i do tego pewnie jest potrzebny dashboard zeby instalwoac gry na dysk jest na forum proadnik jak przygotowac i wgrac dashboard ale nie wiem czy warto czy czekac na jakiś nowy itp proszę o wypowiedzenie się

    Edit; Mam nadzieję,że takie gry jak Cod 4(2) itp będę miały rozmiar,żeby nagrac na jedną płytke a nie dwie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale w czym problem?

    Na ogół jest tak, że DVD1 to Single, a DVD2 to Multi + dodatki...
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    nagrywasz na 2 płytki
    edit
    j/w wypal tylko dvd1 jak nie grasz po sieci
     
  5. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    aha ok bo ja nie gram po sieci więc wt****zy ino piewszą płytke wypalic i już?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak.
    Single Player jest na DVD1 zarówno w Halo jak i w Forzie
     
  7. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    ok dzięki panowanie a mam pytanie jeszcze jedno jak np wyszło by ix 1.61 albo 1.7 to uruchomiły by się na nim gry ixtreme 1.5,1.51 czy już nie?bo pasowało by jak by już mieli zrobic to tak,żeby do minimum 1.5 można było się cofnąc i grac w gry cofnąc nie chodzi mi o przerobke na 1.5 ino np jak by było 1.7 to zeby dało sie na nim odpalac nowe jak i starsze gry z ix 1.5 na tym 1.7
     
  8. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak bedzie sie dało jezeli dobrze zrozumiałem pytanie :)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zobaczymy jak zaczną wychodzić gry na Wave4 i wyjdzie nowy iX :)
     
  10. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    Jeszcze takie małe pytanko czy np jak wyjdzie nowy ixtreme to będzie się tak samo wgrywac czyli jungle flasher/botowalna dyskietka(pendrive) i pliki LO-ERAS i dosflash.exe i dosflash.typ i tyle? i potem ino w biosie jak bedzie startował się komp to robic po staremu np wpsac doshflash liteon e (i numer portu) itp tak bedzie?
     
  11. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie powinno sie zmienić :)
    Choć nigdy nie wiadomo :p
     
  12. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    A co ma się niby zmienić? Puki nie zabezpieczą dostatecznie napędów, to było i będzie się wgrywać przez sata...
     
  13. bobovita1984

    bobovita1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    w forzie na drugim dvd masz dodatkowe samochody i trasy wiec jest ona raczej konieczna poniewaz zainstalujesz dvd21 odpalisz gre i odrazu poprosi cie o włozenie dvd2 zeby zainstalowac dodatkowe samochody i trasy potem znowu poprosi cie o dvd1 i juz bedziesz gral :) nie uzywajac dvd2
     
  14. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam zaprzeczyłeś swojej wypowiedzi... Jeżeli zabezpiecza się jakoś to wszystko możne ulec zmianie..
     
Wczytywanie...

Poleć forum