1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tym MORTAL KOMBAT ARMAGEDDON

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lordani, Marzec 16, 2010.

  1. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie co do gry wymienionej w tytule. Gra ta jest uznana za w 100% kompatybilna z X360 (ona jest z Xboxa 1). Pobralem ja i nagralem. Ale jak probuje wlaczyc na moim x360 to wyskakuje blad:

    [​IMG]

    W czym tkwi problem? Bo już tak się cieszyłem, że pogram sobie w moją ulubioną gre. Dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz konsole w wersji PAL a gra jest NTSC :p
     
  5. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moglbys mi przeslac linka do gry w wersji PAL?
     
  6. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo powiem inaczej. Jest jakas aplikacja / urzdzenie dla x360 zeby ominac zabezpieczenie zwiazane z regionem? Albo jakis hack iso?
     
  7. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    a ta gra była nagrana płytę dvd, czy przerobiona i nagrana na dvd dl?
    Bo jeśli na zwykłą płytkę to taki komunikat może się pojawić
     
  8. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dvd dl
     
Wczytywanie...

Poleć forum