1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tym NXE? Gdzie się zapisał...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez rtv2500, Styczeń 3, 2009.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.
    Mam takie pytanie odnośnie nowego dasha. Dash mi się zapisał na karcie pamięci (bo ubyło mi 120 mb) więc czy jak kupie dysk do konsoli i wyciągnę karte pamięci to będę musiał na nowo wgrywać NXE? Dziwi mnie to, że jak teraz wyciągnę kartę pamięci to i tak jest ten nowy dash! To więc gdzie kur** się zapisał ten nowy dash?

    Dzięki za pomoc. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jak wyciągniesz kartę to są avatary ?? Będziesz musiał instalować na nowo NXE na dysku.
     
  4. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wyciągnę kartę to nie ma avatarów, ale jest dalej nowe menu. Nie rozumiem przecież Xbox 360 falcon nie ma pamięci, ale dzięki za pomoc
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Falcon jak każda konsola x360 ma pamięć flash(16MB) na dasha itp pierdoły ;), nowością jest Jasper(Arcade), który ma jej 256MB.

    Avatary, wsteczna kompatybilność i reszta bzdur instalują się na dysku.
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to nie ma pamięci??

    Oczywiście że ma chip na którym zapisany jest system.
    Na niego jest wgrywane NXE całe menu a na kartę wyłącznie avatary.
     
  7. Bartekk4

    Bartekk4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można jakoś usunąć te awatary z karty?
     
Wczytywanie...

Poleć forum