1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tym wave 4?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez endlesik, Kwiecień 27, 2010.

  1. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Cześć, mam prytanie, spatchowałem obraz gry, który miał ss 1 i wave 4, ss zmieniłem na 2, ale wave się nie zmienił, dalej pisze 4. Co mam zrobić żeby się zniżył, e.w. czy da się grać na takim wave?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak masz przeróbkę LT to nie musisz zmieniać wave bo nie ma takiej potrzeby . Zmieniasz tylko ss1 na ss2 .
     
  4. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    A jak sprawdzić iextreme? Jakby co, to mam klucz Liteon na płytce.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Droga dekdukcji, kiedy przerabiales?
    Chodza ci Wave 3, a nie chodza Wave4?
     
  6. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Ujmę to tak, konsola kupiona, przerobiona, a ja głupi jakoś się nie spytałem jaki iextreme. Na razie nie będę flashował, bo nie mam tego specjalnego com'u, więc zniżę wave. Nie wiem czy 3/4 chodzą, nie chcę tracić płyt. Wave 2 chodzi. Właśnie zauważyłem, że miałem ustawiony lt na forum, już zmieniłem.
     
  7. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nic innego ci nie pozostaje jak nagranie gry z danym wave aby sprawdzić iXtreme... a kiedy przerabiałeś ?
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Kup gorsze płytki(platinium, emtec) i popróbuj metodą prób i błędów
     
  9. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Mówię przecież, że to nie ja przerabiałem, więc nie wiem. Ok, a jak zniżyć tego durnego wave 4 do 2 i niżej?
     
  10. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Jest taki program 360 WavesPatcher wybierasz obraz płyty i "paczujesz" na jaki wave chcesz
     
  11. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
  12. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    360 waves patcherem, link jest na forum :) odpalasz, klikasz na flagę anglii wczytujesz obraz, klikasz wave "numer do jakiego chcesz spatchować" i klikasz patch, za chwile masz już gotowy
    obraz ;]

    EDIT
    Oo, widze że już mnie kolega wyprzedził :)
     
  13. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Ja tez łatam sobie nim gierki, wiec sie nie martw jak wyjdzie cos zle w agbx360, ale najpierw wejdz w abgxa, potem łataj, jednym słowem zero stresu
     
  14. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    a podrzucice linka z tematem jak i kiedy zmieniac ss na v2?
    Mam LT od wczoraj i nie bardzo wiem co robic...
     
  15. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja ci powiem co masz robić
    Kliknij "szukaj" an górze a dalej sobie poradzisz
     
  16. endlesik

    endlesik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polskie miasto
    Echh... i ****. Nagrałem obraz zmodyfikowany, sprawdzony na dvd dl programem img burn, według poradnika, a efekt? Wkładam do x i widzę tylko: do działania proszę włożyć do konsoli xbox... :/ Miałem to samo z poprzednią płytą, ale o dziwo włożyłem do kompa, potem znów do x i działa... ale ta nie :/
     
  17. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Opisz jeszcze raz swój problem po kolei bo już się pogubiłem.
     
  18. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    czyli czyta ci płytę jakby xbox był nieprzerobiony, dziwne trochę
     
Wczytywanie...

Poleć forum