1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tymi dyskami?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxNore, Sierpień 2, 2011.

  1. xxNore

    xxNore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Hai,

    6 sierpnia kupuje X'a 250gb i zastanawiam sie czy jest sens.

    1. Czy 4gb Slimki to jest wbudowane czy jest dysk?
    2. Jeżeli podlacze swoj zewnetrzny dysk to bede mogl instalowac na nim gry etc.?
    3. Czy będzie koniecznośc zakupu dysku 250gb jezeli mam zewnetrzny dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ad1 wbudowane
    2. jezeli podlaczysz zswoj zewnetrzny to xbox wykryje tylko 16 gb.
    as3. to juz zalezy czy ci wystarczy 16 gb, ale skoro piszesz ze kupujesz 250 gb to po co ci drugi dysk 250 gb?
     
  4. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1)jest w slimce dysk 4gb można dokupić większy.
    2)możesz pokombinować ze swoim ale to trochę wyższa szkoła jazdy. Konsole z jtag do tego są ;)
    3) Pewnie nie wiesz, że gra musi być w napędzie pomimo instalacji na dysku. Chyba, że z gamemarketplace.
     
  5. xxNore

    xxNore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Wiem o tym.
    Czyli trzeba dokupić dysk.
     
  6. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    1. Tak
    2. Nie
    3. Tak
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja tam polecam kupić z dyskiem już 250 i po problemie z kombinowaniem.
     
  9. aPoLhIzE

    aPoLhIzE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja ja kupiłem slimkę 4GB i jestem bardzo zadowolony, w tej wersji jej obudowa jest matowa, nie palcuje się, ani nie rysuje. Teraz zostaje dokupienie dysku 250Gb, cenowo wyjdzie mi tak samo i dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum