1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tymi Falconami???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Joy5593, Kwiecień 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    Moje pytanko wlasciwie tyczy sie tylko tych (raczej) perfidnych Falconów, niektorzy mowia ze szybko padaja, a inni ze im chodza normalnie, wiadome to jest ze jest zrobiony w gorszej technologi itd. ale czy oznacza ze po dlugiej (powiedzmy 7-8 godzin) grze bedzie sie grzal ? Bo wlasnie mam dylemat czy kupowac Premium 20gb dysk, czy kupowac Arcade z montowanym juz Jasperem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież możesz kupić premium z jasperem.
     
  4. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    no ja akurat takiej mozliwosci aktualnie nie mam :]
    Potrzebuje takich moze troche konkretow na ten temacik.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Lepiej kupić jaspera. Premium z dyskiem 20gb to zephyry. Falcony trzymają się nawet nawet, ale jak planujesz długo grać to już lepiej jaspera, a potem dysk dokupić, albo w ogóle dozbierac do elite jasper.
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie zastanawiaj sie, bierz JASPERA. Dysk dokup sobie potem.
     
  7. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
  8. Keroloth

    Keroloth Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Osobiście muszę przyznać że bałem się RRoDa jak cholera jak kupowałem Używanego X360 Falcona... ale rok minął, konsolka przeszła swoje (w tym kilkodniowego sylwestra [5dni] podczas którego nie była ani razu wyłączona... i nic jej nie jest.

    Szczęście? możliwe... pech? Banik :p

    Chce ktoś kupić używanego Falcona z drugiej ręki? :D działa w 100%, iXtreme 1.51... potrzebuję kasy bo mi na czynsz brakuje :D
     
  9. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    falcona nie kupuj ja mialem bylem jego pierwszym wlascicielem i po roku padl
     
  10. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    a to jesio pytanie jedno, czy w tej wersji Arcade jest Component (czyli chyba HD z mozliwoscia podpiecia Czinczlami do normalnego TV czyt. CRT) :>?
     
  11. Ice Crystal

    Ice Crystal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W arcade jest kabel composite ze złączką euro czy tam chinch ( więc jeśli chcesz grać w HD, co polecam bo obraz jak żyleta, musisz component'a kupić osobno, oczywiście zakładając że masz telewizor HD), a component jest w dołączany do premium i elite :D
     
  12. mokwas

    mokwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie zastanawiaj się - kup Jasper. Falcon to na dwoje babka wróżyła. Może chodzić rok i nic, albo 2 miesiące.
    A z Jasper praktycznie, jeśli chodzi o RROD to bez problemów.
     
  13. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bierz jaspera!
    A co do tego arcade na allegro co link podałeś to on jest regenerowany,więc lepiej nie.
     
  14. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Jaspera bierz awaryjność jest poprawiona a nie jak Falcon że ponad 40 % awaryjne
     
  15. ILoveJapanTattoo

    ILoveJapanTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaspery zaczną i tak padać za 2lata , M$ nie poradził sobie 3rod tylko poprawił co nieco. Ale zobaczymy co będzie za 1,5-2 lata . NA twoim miejscu już bym wolał uzywanego PS3 zobacz jaką żywotność ma ps2 mam konsole chyba od 6 lat i ani razu w serwisie nie była.Aktualnie żałuje jak cholera że kupiłem xbox360 a sprzedałem swego slima250gb.Sprzedaje X teraz i wracam do ps3 bo to zakup na przyszłość.
     
  16. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Up: A co powiesz na YLOD ?:)
     
  17. ILoveJapanTattoo

    ILoveJapanTattoo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zobacz na prymitywnym allegro ile konsol jest z YLOD do kupienia a ile X po RROD naprawione albo ile sprzedaje ludzi co moją rroda. a YLOD wynikało zazwyczaj z tego że ludzie trzymali konsole w szczelnych pomieszczeniach , mam swoją ps2 od 6 lat to wszedzie ją chyba juz trzymałem nawet w szufladzie chodziła i chodzi bez problemu. Zresztą zobaczymy statystyki za rok jak wypadł Jasper i slim w awaryjności. I pamiętaj że na PS3 trudniej projektuje sie gry ale z czasem to się zmieni i twórcy na pewno zaskoczą taką grafiką której nie wygeneruje xbox360 nigdy.Mam porównanie tych dwóch konsol , aktualnie xbox360 i to było najgorsze co zrobiłem że zamieniłem, mam nadzieję sprzedać tego klocka i wrócić do ps3.Ale wracając do tematu było wiele statystyk i zawsze xbox360 prowadził ze swoim rodem a Jasper jest krótko na rynku i już widziąłem też pierwsze RROD na JAsperze nawet na forum gość pewien pisał na allegro też widziałem , zobaczymy jak statystyki będą sie przedstawiać za 1-1,5 góra 2 lata , najprawdopodobniej M$ nie pozbyło sie rrod i znowu będzie na czele.

    Morał jest taki:
    Patrzysz przyszłościowo kup ps3 chcesz pograć kilka miesięcy kup xbox360 i żałuj jak ja potem .
     
  18. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    no wezme tego Jasperka co dawalem linka :] Produkcja koniec 2009 tam jeden widzialem na 23.12.2009, i gwarancja jest wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemow :]]
     
  19. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Totalne głupstwa wypisujesz:ban. Xbox360 w większości gier zostawia ps3 w tyle. Polecam stronkę Lens of Truth. Dodatkowo nie zapominajmy o grach takich jak mass efekt i gow2 (czyli nie ma czym ustępować sony). Dodatkowo 3lata gwary i świetny serwis. Ps3-2lata gwary xbox-3lata. Akurat widziałem jak na ps3 wygląda Ac2 i bioshock2. A napisz jeszcze skąd wiesz ,że jaspery będą padać po 1,5 roku??????????????
     
  20. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zamykam bo off top się robi
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum