1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to jest z tymi wersjami LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fabi, Październik 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fabi

    Fabi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Panowie i panie mam pytanie. Przewertowałem juz chyba 1mln tematów na temat firmwarów. Zauważyłem jedną rzecz. Jedni piszą LT+ 1.9 jedni LT 1.9 (bez tego plusa) i tak samo z 1.91. Zupełnie się pogubiłem w tych oznaczeniach.
    Jak to jest?. Co oznacza LT+ a samo LT(co oznacza ten plus)?
    Przykładowo czy LT+ 1.9 oznacza wersje firmwaru LT 1.9x? Czy wersja 1.9 również włącza się w LT+1.9??



    Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Kiedyś było LT, a teraz jest LT+, najnowsza obecna wersja to iXtreme LT+ 2.0. Niektórzy (no dobra, większość) to tumany i nie piszą tego plusa wprowadzając ludzi w błąd.
     
  4. Fabi

    Fabi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha rozumiem. Czyli od pewnego momentu powinno się używać już tylko oznaczeń LT+.
    A jak to było z wersjami 1.9? Czy LT 1.9 to to samo co LT+ 1.9? Rozumiem w takim razie, że wersja LT+ 1.91 to była mastępczyni LT+ 1.9? Dopytuję bo juz sam nie wiem która wersję mam wgraną. Firmware wgrywałem miesiąc temu podobno wówczas najnowszy. Podejrzewam, że mogę mieć w takim układzie LT+1,91
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bylo tak LT+ 1.0 ,LT+ 1.1,LT+ 1.9,LT+1.91 i teraz LT+ 2.0
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zarówno LT 2.0, jak i LT+ 2.0 jest poprawne.

    Plus oznacza obsługę AP25.
     
  7. Fabi

    Fabi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha i wszystko jasne. Dzięki panowie. A jeszcze jedno jak sofcik miałem wgrywany miesiąc temu podobno najnowszy to wynika to z tego ze mam zainstalowany (napęd to Lite on jak cos) LT+ 1,91??
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    prawdopodobnie tak jak chodzi ci fifa 12 to masz lt+ 1.91
     
  9. Fabi

    Fabi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No własnie na dniach sprawdzę Fifę 12.

    Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum