1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak to nagrać ? bardzo proszę o pomoc mam jedna płytkę a jestem chory

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniupierug, Marzec 31, 2011.

  1. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! wiem ze głupi temat ale mam do was ogromną prośbę o pomoc , sciagłem sobie kopie gry , FN Champion Konsole :: Fight Night Champion [ENG] [Region Free] i mam tam xxbox.png | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl takie dwa pliki jeden jak by na nero a drugi na to ImgBurn , i co mam np kliknąć tylko na ten co jest z ikonka img i się samo nagra elegancko ? srory za ten głupi post ale , jestem chory a mam tylko jedna płytkę w domu ;/ i nie chce zepsuć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj ten 1Kb, bo to plik .dvd, w ktorym sa zapisane ustawienia dla programu.
    Masz w ogole przerobiona konsole ?
     
  4. daniupierug

    daniupierug Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście ze mam tak to bym, nie pytał , czyli porostu kliknąć na ten co ma 1kb z ikonką na ImgBurn ,i będzie działać elegancko ;)
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Klikasz na IMG File i program do nagrywania zacznie nagrywac obraz z grą.

    Bo to jest tak ze ten mniejszy plik to jakby "Starter" (tym pliczkiem nagrywasz) a w rzeczywistosci wypala sie ten realny (wiekszy plik)
     
  6. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak wyżej ten pliczek mówi nagrywarce kiedy nagrywać druga warstwę
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A jaką masz przeróbkę i jaką wersję dashboardu,bo to jest nowy Fight Night i prawdopodobnie potrzebuje aktualizacji.
     
  8. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    FN nie potrzebuje aktualizacji
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pytam, bo myslalem ze jak masz przerobiona konsole to wiesz jak sie gry nagrywa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum