1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to nagrać (screen)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Cierak, Styczeń 3, 2012.

  1. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam nagrać PESa? z tych plików zrobić obraz w imgburn?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Wypakuj winrarem obraz płyty i nagraj go w imgburn.
    Przy nagrywaniu wybierz pliczek .dvd
     
  4. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki :) Nie pomyślałem, na PC też się tak kiedyś robiło :p
     
  5. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wyżej, a jeśli po wypakowaniu tylko będziesz miał plik .iso (pliku .dvd nie będziesz miał) to:


    Tworzenie pliku *.dvd
    Aby poprawnie go nagrać na płytę, tworzymy w folderze z obrazem nowy dokument tekstowy i wpisujemy w nim:

    Kod:
    LayerBreak=1913760
    nazwa_naszego_obrazu.iso
    Po zapisaniu zmian, zmieniamy rozszerzenie tego dokumentu z *.txt na *.dvd .
    W niektórych przypadkach dopisanie nic nie da i nadal będzie to dokument tekstowy. Należy wtedy wejść w OPCJE FOLDERÓW->Widok i odhaczyć pozycję: "ukryj rozszerzenia znanych plików".
     
  6. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    trzeba je wszystkie po kolei rozpakowac?
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie, to jest jedno archiwum tylko że podzielone na mniejsze części.
    Wystarczy, że odpalisz pierwsze archiwum i reszta poleci.
     
  8. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    ok.dzięki ;) jedno zaczne rozpakowywać to reszta od razu leci tak?
     
  9. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem jak napisaliście i wyszło mi takie coś, mam nadzieje, że dobrze? Juto będę miał konsole z lt 3.0 i żeby mi PES działał to mam nagrać go normalnie czy przepuścić przez: XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1 ?

    [​IMG]
     
  10. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To nie jest gra z XDG3, po prostu ją nagrywasz imgburnem wybierając plik .dvd.
    Prędkość najlepiej 2,4x a maksymalnie 4x
     
  12. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, a z MW3 zrobić tak samo tylko, że przepuszczając przez patch, tak? Mam IHASa :)
     
  13. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Przepuszczając obraz płyty przez program abgx 1.0.6. On wgrywa patcha do obrazu.
     
  14. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    rozpakowujesz tak samo, jak masz lt2.0 to nie musisz patcha wgrywać,
     
  15. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale przez Xbox Backup Creator i XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1 też będzie działać? Ten sposób wydaje mi się łatwiejszy. Może później spróbuje abgx 1.0.6.
     
  16. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dobrze ustawiony abgx robi wszystko za ciebie :D Jeszcze dodam, że nie warto się spieszyć ustawiając nagrywanie na 4x
     
  17. Patryk Cierak

    Patryk Cierak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobawiłem się tym abgx i wyszło mi takie coś, to jakiś błąd?

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum