1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to nagrać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez melonnisko, Lipiec 10, 2010.

  1. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam właśnie ściągnołem grę halo 2 z xbox sky z działu xbox 360E czyli gra powinna być już przygotowana do nagranie ale niestety po rozpakowaniu nie jest to obraz tylko pliki gry . Co zrobić teraz przerobić grę według tego poradnika http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazu-iso-z-xbox-na-xbox-360-a-400.html z pominięciem punktów od 1 do 5 jak myślicie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapewne plik który rozpakowałeś był właśnie obrazem gry. Jeśli jeszcze posiadasz to archiwum sprawdź rozszerzenie, .iso to obraz gry, a jeżeli już go nie masz to nie wiem, jak ci pomóc. Możesz ImgBurn'em spróbować zrobić obraz z tych plików, ale nie wiem czy taka gra, dobrze się nagra.
     
  5. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale to niebył jeden spakowany plik tylko kilkanascie wiec napewno nie iso
     
  6. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdź rozszerzenie tych plików, jeśli pliki mają rozszerzenia typu *.001, *.002 itd. to prawdopodobnie jest to podzielony obraz płyty który musisz scalić np. w total commanderze.
    Jeśli już nie masz tych plików to chyba już nic nie zrobisz, musisz ściągnąć od nowa.
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Więc może gra jest podwójnie spakowana ? Jakie rozszerzenie mają te pliki po rozpakowaniu ?

    I tak dla twojej informacji : jak nie chcesz dostać warna rób "up" co 24 h bo co niektórzy modzi są na to szczególnie "wrażliwi" i potrafią nawet bana dać jak jeszcze do nich nich ( niego ) napisze "reklamację" . Wiem coś o tym niestety ...
     
  9. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wygląda to tak Halo.2.PAL.FR.Xbox360E-Kyo360.part01.rar i jest takich 29 plików a po rozpakowaniu winrarem sa normalne pliki gry czyli foldery bink maps media oraz pliki default.xbe downloader.xbe ubdate.xbe
    Sprawdziłem jeszcze na xbox sky opis torrenta i brzmi on tak
    I've choose Free60 categorie because it's an extracted ISO. For use on JTag Only. If you want to use it on no-JTag Xbox360 or on Xbox1, you'll need to make the ISO using these files ... unchanged !
    ------------------------------------------------------
    Regarder le commentaire pour plus d'informations.
    J'ai choisi la catégorie Free60 car c'est un ISO décompressé. Seulement pour les consoles JTag. SI vous voulez l'utiliser sur une Xbox360 qui n'est pas JTag ou une Xbox1, il vous faudra refaire l'ISO à partir de ces fichiers ... inchangés !
     
  10. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i właśnie dlatego trzeba czytać opisy zanim się zacznie ściągać. Jak nie masz JTaga to nie zagrasz.
    Jak zrobić z tego znowu obraz płyty tak żeby działał (o ile wogóle się da) to nie mam pojęcia więc w tym Ci nie pomogę, ja proponuję żebyś ściągnął jeszcze raz, ale inną wersję z innego źródła.
     
  11. melonnisko

    melonnisko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko było to w dziale xbox360E a nie free60 więc się nie spodziewałem czy wie ktoś czy da sie z tym cokolwiek zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum