1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to nagrać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez radi2321, Czerwiec 16, 2012.

  1. radi2321

    radi2321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam posiadam xboxa 360 elite z lt 3.0. Dzięki poradnikowi z tej strony nagrałem na razie Forze motosport 4 (posiadam ihasa). Chciałem teraz nagrać modern warfare 3 ale przepuszczając przez abgx wyświetlił mi się komunikat oznaczjący że gra jest pod lt 2.0 (The first 12 sectors or topology data are blank) dlatego chciałem spytać jak nagrać to żeby działało pod lt 3.0, czy muszę ściągnąć gre robioną pod lt 3.0 czy jak??
    Z góry dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przepuść przez najnowszego ABGX dogra topologię.
     
  4. radi2321

    radi2321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli jeśli przepuszczałem przez tego abgx i pojawił mi się ten komunikat to znaczy że mam starą wersje ???
    A to wydaje się dziwne ponieważ niedawno usuwałem starego i wgrywałem werseje 1.0.6
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie jak masz blank to przepuszczasz raz przez abgx 360 ,póżniej drugi dla pewności i kopia jest gotowa pod lt 3.0
     
  6. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    A czy kolega nie ma przypadkiem zaptaszkowaną opcję Disable Writes. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum