1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak to przerobić

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zombek, Luty 14, 2010.

  1. zombek

    zombek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka
    mam pytanie odnośnie przerobienia xboxa 360. Słyszałem że jest opcja poprzez wymianę napędu. nie są wtedy uszkadzane plomby i można w każdej chwili wstawić seryjny napęd. słyszałem również ze można wgrać jakiś soft i tez nie wpływa to na utratę gwarancji. w każdym razie chciał bym zapytać obeznanych w temacie użytkowników czy te rzeczy o których napisałem są możliwe i prawdziwe. jeśli tak to gdzie można dokonać takiej przeróbki. dopiero co kupiłem xboxa i jestem zielony w tym temacie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    o wymianie napędu bez zrywania pląb nie slyszalem, więc nie wiem czy to mozliwe, natomiast o przeróbce bez zrywania slyszalem:) oczywiscie jest to prawdziwe i mozliwe w 100%. tylko gdy cos ci sie stanie dajesz konsole z powrotem temu gosciowi co ci przerabial i on usuwa flasha. Przerobic mozesz w dowolnym sklepie ktory oferuje się na allegro.pl;) jest ich sporo a noz znajdziesz cos w swoim miescie;)

    Pozdrawiam
     
  4. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie polecam przerabiać łatwo teraz jest dostać bana. Polega to na tym ze zdejmują plombę za pomocą suszarki a potem naklejają na ten sam klej przyklejają . Jeszcze raz nie polecam chyba ze nie lubisz grac na multi.
    Pozdrawiam !
     
  5. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek

    Oświeciłeś nas swoją wypowiedzią
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    @zombek Poczytaj sobie to http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/

    Ja polecam przeróbkę , gry są za darmo a granie na multi na nowym Ixtreme LT na razie działa. Bana nie mam jak do tej pory i jest spoko. Co będzie to będzie.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma możliwości wymiany napędu bez ruszania plomb, bo żeby zdjąć dostać się do napędu to trzeba zdjąć plombe.
    Umiejętni przerabiacze zdejmą plomby bez ich niszczenia.

    To wgranie softu to jest, albo iXtreme (wgrywany do napędu), albo xbr (do konsoli). Pierwsze umożliwia odpalanie piratów z płyt, a drugie z pendriva/dysku przenośnego.

    Oferty przeróbek znajdziesz na forum, allegro i w praktycznie każdym serwisie konsolowym.
     
  8. zombek

    zombek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeśli dostane bana to idzie jakoś oszukać system i grać dalej multi?
     
  9. zombek

    zombek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i czy ten extreme działa cały czas na wszystkie gry czy trzeba go aktualizować czy coś w tym stylu?
     
  10. stonalodz

    stonalodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łódź
    tak ale tylko w gry które maja System Link, poprzez program Xlink lub Leaf


    ahca, i czasami jakas gra potrzebuje aktualizacji, ale mozna ją wgrać np przez pendrive
     
Wczytywanie...

Poleć forum