1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to uruchomic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bialymis, Listopad 25, 2010.

  1. bialymis

    bialymis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    Witam
    Zrobiłem według poradnika który jest na forum, najpierw jakiś programem, pózniej abx360 i wypaliłem. Mowa tutaj o NFS.
    Przy włożeniu płyty po prosiło mnie o aktualizacje, więc ja wykonałem. Lecz gra nadal się nie uruchamia. Na początku muszę wrzucić płytę z akywatorem, pózniej NFS mimo tego nie rusza mi gra. Niby jest ikona NFS, lecz wywala że gra jest nie prawidłowa.
    Co mam zrobić by ruszyć nowego NFS ?
    Nie wiem jaki mam napęd, a ni jaka wersje iextreme czy co tam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest to napewno spowodowane brakiem LT+ a niestety bez tego nie odpalisz [no chyba ze masz dash 9199] :)
     
  4. bialymis

    bialymis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    A jak to sprwadzic tego dasha ?
     
  5. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w ustawienia systemu wchodzisz i tam sprawdzasz :]
     
  6. bialymis

    bialymis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    Rozumiem ze wersje systemu ?
    mam takie coś mniej więcej:
    2.0.12343.0.1 coś takiego na oko i rozumiem, że te cyferki 1234 powinny być 9199 ?
     
  7. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No więc pozostaje Ci już tylko LT+.
     
  8. bialymis

    bialymis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    Rozumiem, że tylko zostało mi wysłanie do kogoś w celu wgrania lt+ tak ? i pózniej jak już ktoś mi wgra lt+ to odpalam konsole wrzucam aktywatora, pozniej nfs i na 100% bedzie dzialac ?
     
  9. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Czyli jak mam dasha 9199 to normalnie mi odpali NFS? Czy będę musiał coś z obrazem robic?
    Mam przeróbke LT 1.1
     
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  11. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dzięki rs.pect
    Wiedziałem że trzeba sflashować do LT+ ale tak czytam ten temat i widze że wszyscy się skarżą bo mają nowego dasha a ja mam jeszcze stary.
    W takim razie musze się sprężyć i wgrać LT+ już definitywnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum