1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JAk to w końcu jest z tym LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Listopad 28, 2010.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Żeby zagrać w AC Brotherhood muszę przerabiać jeszcze raz konsolę czy wystarczy spatchować grę? Znajomy mówi że mu działa na activate ISO. Obecnie mam LT 1.1 i tego dasha z kinectem niech ktoś pomorze wreszcie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pablisim

    pablisim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AC:B niektórym działa innym nie. Mi np na LT 1.0 też działał bez patchowania gry. Teraz mam już LT+ i też mi działa bez patcha. Od gościa, który mi przerabiał dowiedziałem się, że to że działa niektórym to luka w zabezpieczeniach, którą przy następnych tytułach i aktualizacji MS załata.
     
  4. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem czy to ważne ale na nowym dashu fable 3 mi nie działał
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli masz dasha, który wspiera już AP25. Żeby zagrać w Fable 3 / AC:B / NFS:HP musisz wgrać do napędu FW - LT+ ;)
    3xupdate u Ciebie nie zadziała.
     
  6. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    źle napisałem fable nie działał mi na nowym dashu działał tylko na starym :D
     
  7. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    refresh
    Po wgraniu tego LT+ trzeba jeszcze jakoś patchować gry czy tak jak wcześniej tylko wypalić i jedziesz dalej? Tak przy okazji CZY PANOWIE Z NOWEGO SĄCZA WGRYWAJĄ JUŻ LT+ A JAK TAK TO JAKI JEST TEGO KOSZT?
     
  8. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, czy ktoś rozwieje moje wątpliwości? Mam xtreme 1.6., zassałem ASB który wgrał mi najnowszego dasha (z reklamą kinecta) do konsoli....Czy aby grać w ACR/NFS i inne najnowsze gry muszę zmienić na LT+? I czy to wystarczy? Czy muszę jeszcze patchować?
     
  9. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co chwile zadajecie te same pytania.... Czy szukanie boli ? Trzeba nauczyc sie szukac lub kupic oryginala i nie bedziesz musial patchowac
     
  10. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki:-( Po prostu się gubię...Kilkanaście/kilkadziesiąt stron na kilku wątkach....Wave, Dash, ACtive iso, wersja przed/po lt.....Jestem laikiem...Z góry dzięki za podpowiedź...Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum