1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to wkońcu jest z tymi kodekami?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hamerpl, Grudzień 15, 2009.

  1. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Czytam od 3 dni google na temat kodeków ale wszystko jest tak rozchlapane że już teraz nie wiem sam.

    1. Wystarczy że raz podepnę Konsole do Live i pobiorę kodeki, wtedy mogę oglądać do oporu filmów i nie wyskoczy o pobranie kodeków?
    2. Mam przerobione nigdy nie podłączane do neta, jaka jest możliwość ze na czas pobrania kodeków skleję bana (szkoda dysku).
    3. Jest inna możliwość wgrania kodeków?
    4. Jak z jakością na HD jeśli chodzi o filmy ripowanie ale jakieś wmiarę dvdripy bd ripy, jak to wygląda, (mam dvd jakaś mante ale wiecie sam kabel hdmi już robi na jakości)

    Pozdrawiam
    Hamerpl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    1. Podepniesz do Live, odpalisz film, pokaże Ci się okno, że nie ma kodeków i zacznie się ich sciąganie
    2. Lepiej bym nie ryzykował podłączać.
    3. Nie. Tylko przez Live.
    4. na to Ci nie odpowiem.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    3. Można bezpośrednio na dysk przez kompa
     
  5. hamerpl

    hamerpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więcej info na temat pkt 3 poprosze.
     
  6. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja też chętnie, bo cholernie mi na tym zależy.
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie ma innej możliwości wgrania kodeków na Xbox'a niż live. Jak nie masz jeszcze konsoli to kup ściągnij przerób i po kłopocie.
     
  8. gruchus

    gruchus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedlce
    a mozna by kodeki sciagnac na jedna konsole, podlaczyc jej dysk do drugiej i ogladac filmy??
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest inna możliwość!
    Można wgrać kodeki do dysku przez transfer kit...

    Kodeki wstawię do dwóch tematów niedługo
     
  10. Tychman

    Tychman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ...

    Dobrze było by gdybyś również w tym temacie podał ;)
     
  11. Reverze

    Reverze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  12. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    podepnij konsolkę pod neta Włóż płytę z filmem nagrany w formacie DIVX i konsola automatycznie pobierze kodeki

    Jeśli pomogłem kliknij dziękuje
     
  13. Tychman

    Tychman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do tego potrzebny jest Xbox Live
     
  14. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    jak masz przerobioną podepniesz i bana dostaniesz tak mój koleszka miał wiec ja bym nie ryzykował
     
  15. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    192
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    To ja jeszcze dodam takie pytanie zwiazane po czesci z kodekami a mianowicie : Jakie formaty filmow czyta xbox 360 i czy jak mam konsole NTSC to pojda filmy w naszym systemie?
     
  16. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Chodzą tylko w formacie .WMV.
    Lepiej kupić kabel TV - PC i oglądać filmy jak już. Koszt: około 20 zł.
     
  17. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie tylko WMV ;)
     
  18. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    .AVI odpala bez problemu kiedyś jakimś cudem nawet .RMBV mi odpaliło :D nawet nie wiem jak i .MP4 też chodzą
     
  19. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    a można wgrać kodeki przez transfer kit??
     
  20. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    @up: Naucz się czytać ze zrozumieniem WSZYSTKIE posty, wtedy zadawaj pytania. Warn za głupotę i lenistwo.
     
  21. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    wiem, że może zadałem głupie pytanie, ale sam byłem przekonany, że kodeki można wgrać przez transfer kit, a gdzieś na tym forum było, że i tak to nie działa, więc sam już nie wiem co o tym sądzić:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum