1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak to wypakować?!?!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Blood., Październik 10, 2009.

  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    kliknij prawym na pierwszy plik i weź "wypakuj tutaj" np?
    jest tu jakiś problem w ogóle?
     
  4. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    to, że nie mają ikonek nie znaczy, że nie weźmie ich pod uwageę przy wypakowywaniu, heh...
     
  6. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Człowieku ja wiem jak sie wypakowuje winrarem.

    Już chyba wiem o co chodzi, połowa plików ma odstępy po "-" :|
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To wgraj nowszą wersje winrara.
     
  8. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    To spróbuj 7zipem. :p
    Ale ciekawe jest to, że te pliki mają taką samą nazwę. Weź włącz wyświetlanie rozszerzeń i poka to jeszcze raz. :p
     
  9. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    LOL T_T
    To jest normalnie, bierzesz pierwszy plik i Prawym >> Wypakuj tutaj.
    Większość gier, którą ściągnąłem była tak spakowana :p
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. nasirus1983

    nasirus1983 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    !Blood ma rację na bank masz coś pochrzanione w nazwach plików, bo część ściągałeś np. flashgetem lub czymś co zmienia nazwy.

    masz dwie opcje albo poprawisz nazwy plików, żeby się zgadzały albo podczas wypakowywania będzie Cię prosił o wskazanie archiwum, którego nie znalazł
     
  12. mateusz323

    mateusz323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po prostu kliknij wypakuj tutaj a potem jak zapyta gdzie jest jakiś tam plik to go zaznacz i powinno dalej pójść po zmienionych nazwach :)
     
  13. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezuuu, czytajcie ze zrozumieniem :p

    Chodziło o to, że połowa była "xxx-cjb" a połowa "xxx - cjb " :)

    Temat closed.
     
  14. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    A poradziłeś sobie z błędami CRC?? BO ja miałem takie w paru partach nie tylko ja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum