1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak To Zrobić ***HOt*** Wejdz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wielkitobi44, Luty 14, 2012.

  1. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Witam , mam pytanie co do zrobienia obrazu ORGINALNEJ GRY .....Więc tak pożyczyłem od kolegi GOW3 i jak robie obraz w imgburn to mi robi tylko 5 mb z a ine kopie zapisowe to robi normalnie a jak zrobić ORGINALNEJ Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Robić obraz z oryginalnej gry to tylko strata czasu, ściągnij z neta będzie szybciej
    Fajna nazwa tematu, żeby włazili ale nazwa ma opisywać problem a nie. :)
     
  4. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Ale powiem tak mam neta 2mb i straszne długo mi się ściąga a zależy mi na czasie
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz mieć napęd od xboxa z softem 0800 i wtedy zgrasz obraz na kompa
     
  6. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Dobrze zrozumiałem ,że muszę wyjąć napęd od xboxa i podłączyć pod kąpa?.
     
  7. okti51

    okti51 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja robiłem kiedyś obraz oryginalnej gry w DAEMON Tools Lite. Tylko że to była gra na kompa i nie wiem jak to jest z grani na x'a. W każdym bądź razie wszystko działało.
     
  8. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Tak,a do tego jeszcze Xbox Backup Creator v2 oczywiście najnowszy
     
Wczytywanie...

Poleć forum