1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak to zrobic?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dodop, Listopad 21, 2009.

  1. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    bo slyszalem cos o tym ze mozna zgrac giere z plytki na HDD ale jak to zrobic i czy da sie z oryginalnej plytki , bo nie chce mi sie za kazdym razem otwierac szufladki i wkladac plytki z gra i tak naokraglo...wiem ze nie zmienia sie gry co 5 min ale wygniej tak bedzie...nowicjuszowy temat ale nie wiem sory ;D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iXm4mWSXlSk[/YOUTUBE]
     
  4. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    jak zgrasz grę na HDD to i tak przy zmianie gry musisz zmieniać płytkę w napędzie bo jest to wymagane do odpalenia gry z HDD...pomaga to przy ładowaniu tekstur i mniej obciąża Napęd..
     
Wczytywanie...

Poleć forum