1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak uniknąć Lite-on v3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tommyw200, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    WItam!
    Czy w zestawie z konsolką xbox 360 elite 120 gb jest BENQ? Bo nie będę przerabiał ale boję się tekstur na oryginalnym GTA IV.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupić przed sierpniem 2009 (data produkcji)
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam z wrzesnia z liteonem v2
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To masz szczęście, bo już powinien być v3
     
  6. maly99ny

    maly99ny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    2009.09.01 to jest pierwszy wrzesnia czy 9 stycznia?
     
  7. ewernewest

    ewernewest Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
  8. maly99ny

    maly99ny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  9. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wrzesien Haha... zapamietaj YYYY.MM.DD ;p
     
  10. maly99ny

    maly99ny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    takie smieszne? skad mialem wiedziec, rownie dobrze moglo byc yyyy dd mm
     
  11. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak to jest bardzo smieszne... ten post tez jest smieszny bo nie ma nigdy rok potem dzien i miesiac... moze byc dzien,miesiac i rok...
     
  12. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    Otwórz konsole a będziesz wiedział napęd może być z sierpnia włożony
    sama datą nie masz co się w tym przypadku kierować bo wrzesień październik trafiają się v2
     
  13. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jeżeli jest z wrzesnia to na 96% masz Lite-On v3. Jeżeli chcialeś go uniknąć trzeba było kupić Premium.

    bit4you, niech otworzy konsole i straci gwarancje. Warto stracić ją dla informacji o napędzie.
     
  14. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  15. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam wlasnie xboxa z 2009.09.01 i w srodku siedzi naped liteon z data produkcji lipiec wersja v2
     
  16. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    To masz fuksa. Idź go przerobić :p
     
  17. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  18. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nie będę przerabiał.
     
  19. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Co wy na to, że jak kupie nowgo iksa (bo zamierzam) który może posiadać nowy napęd lite-on v3 i kupić na allegro v2, lub v1 i właśnie ten napęd przerobić. Wszystkie plomby odklejam (suszarka) naklejam je na ślizgi papier, folię i jak mi się zepsuje to wymieniam napęd na ten co był, czyli v3 i przyklejam wzorowo plomby i odsyłam na gware. Nie zamierzam się wogule podłączać do neta, więc mnie nie zbanują, ani nie oflagują. Czy to przejdzie przez gware ???
     
  20. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co pamiętam (ostatnio gdzieś to pisało) , nie ujdzie , informacje gdzieś są na stałe zapisane o napędzie , ten trik nie ujdzie . Jak nie ujdzie to konsola wróci z banem , zapłacisz za wysyłkę 100-200 zł . Ban=utrata gwarancji , dysk do śmieci (brak możliwości instalacji gier na nim=ZERO) .
     
  21. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    eee to szkoda, ale jaspery i tak chyba tak szybko nie padną. A napęd już da się przerobić ten v3 więc kupić przerobić i grać.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum