1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak uruchomić homebrew

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qontrol, Lipiec 10, 2012.

  1. Qontrol

    Qontrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PszĂłw, Poland
    Witam. Chciałem uruchomić na mojej konsoli emulator GBA (http://xboxforum.pl/homebrew-156/emulatory-xbox-360-jtag-rgh-130010/)

    Nie mam zielonego pojęcia jak. Wrzuciłem folder na pendrive podłączyłem do Xboxa i nie ma nigdzie opcji do przeglądania plików na pendrive.

    Jakieś porady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz mieć RGH/JTAG.
     
  4. Qontrol

    Qontrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PszĂłw, Poland
    Jak to sprawdzić i jak np. zmienić ?
     
  5. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zmienić co ? włącz konsolę przyciskiem od wysuwania tacki, jak odpali się xell to masz rgh, Jeżeli nie, to nie uruchomisz emulatorów które są pod rgh.
     
  6. Qontrol

    Qontrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PszĂłw, Poland
    Konsola uruchamia się normalnie. Da radę jakoś wgrać te rgh ??
     
  7. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Samemu raczej nie zrobisz :) RGH się nie wgrywa jak lt, to przeróbka w której montuje się chip w konsoli.
     
  8. Qontrol

    Qontrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PszĂłw, Poland
    Chyba że tak :p Dzięki.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum