1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ustawić abgx aby...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adkornx, Maj 26, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie jak ustawić abgx'a żeby sprawdzil czy płyta jest ok bo wiem ze Burned dvd a jak robie tylko te i launch to errora wywala errir reading disc capacity<medium not present>

    Chodzi mi najlepiej gdyby ktoś wstawił ss.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na forum sa tutki jak ustawic abgxa. nie mam zielonego pojecia co to za blad. mozna screen?
    watpie zeby ss bylo lekarstwem dla ciebie. to by znaczylo ze proces weryfikacji obrazu przez abgx przebiega pomyslnie (?)
     
  4. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Naprawić nagrywarkę albo upewnić się, że wybrano właściwy napęd do odczytu.
     
  5. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. iLaSkA

    iLaSkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    to podziel się. Może komuś się przyda.
     
  7. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprostu nie miałem dobrze abgx ustawione trzeba ustawić tak jak tu http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum