1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ustawić w Gears of War 3 polskie napisy?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez fanXboxa360, Czerwiec 15, 2013.

  1. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam otóż mam gre nie z polski ale zagraniczną kupioną na allegro. 2 była taka sama i było wszystko po polsku a 3 już nie jak to ustawić ? bo nie wiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w ustawieniach gry:
    Napisy (subtitles): ON
    Język (Language): Polski
    Jeśli nie ma to znaczy że gra nie jest w polskiej wersji językowej
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jesli masz w ust. konsoli jezyk i region PL, to od razu GOW powinien w PL ruszyc.

    Pisane z telefonu .
     
  5. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no własnie bo GOW 2 i Batman:AC od razu były po polsku a tutaj jest inaczej. Nie wiem czemu.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dlatego, poniewaz w grze nie PL jezyka.
     
  7. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież gra jest z polskimi napisami :p i w każdej wersji powinno być po polsku. Jak by nie było to w GOW 2 też by nie było polskiego a był a pudełko różni się tytułem tylko..
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mylisz sie, wcale nie kazda wersja jest z PL napisami, tym bardziej, ze pisales, ze kupiona za granica.

    Pisane z telefonu .
     
  9. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie masz racje. Czytałem na innym forum i wersja GOW 3 po angielsku nie ma polskich napisów jak to było w GOW 2 ;/ kurde nie wiedziałem. To sie nagrałem...
    No to mam pytanie czy kupić Gears of War 3 w wersji PL czy jednak spróbować przejść gre po angielsku a z angielskim u mnie słabo..
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Wymień na wersję PL, wg mnie warto prześledzić fabułę skoro znasz ją z poprzednich części
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak jak napisał poprzednik, wymień na wersję PL. Warto to zrobić dla fabuły a wersję angielską na allegro wystaw, jakiś chętny się znajdzie pewnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum