1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak ustawić XBMC na dasha??

Temat na forum 'Oprogramowania' rozpoczęty przez Kozi3214, Listopad 5, 2011.

  1. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Siema.Tak jak w temacie, jak ustawić XBMC na dasha. Odrazu powiem, że mam juz wgranego.
    I jeszcze jedno pytanie jak wgrać emulator psx do xbox1 i jak uruchamiac na tym gry:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    sciagnij autoinstallera i sam zainstaluje, albo przy sciaganiu xbmc kiedys byl taki programik do robienia skrotow. byl plik ktory sie wrzucalo na c, i plik, w ktorym w notatniku pisalo sie adres xbmc.xbe
     
  4. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Dzięki za odp:D Jeszcze jedna sprawa, chciał bym zagrać w mortala 1 lub 2 na xboxie i na emu jakiej konsoli najlepiej??
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    możesz zagrać na emulatorze PSX tylko musisz dograć sobie BIOS. W folderze emulators/PSX/bios musi znajdowac się plik o nazwie PCH 1001 czy jakoś tak, inaczej nie uruchomisz w ogole emulatora.
     
  6. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Mam taką wersje emu psx, że śmiga normalnie tylko z cholerę nie mogę znaleźć tego mortala :D
     
  7. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mortal jest w sklepie live:D
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    o czym ty gadasz ?
     
  9. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Na pewno mortal 1 na psx jest w sklepie live którego już nie ma na xboxie1...
     
Wczytywanie...

Poleć forum