1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jak ustawić zasilacz od xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Slawek Słowik, Grudzień 7, 2014.

  1. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam jak ustawić zasilacz od xbox 360 elite jasper ja ustawiam go pionowo i opieram o sciane bo poziomo chyba sie przegrzewa i jak miałem poziomo to mi się raz xbox wyłaczył calkowicie wraz z padem.Prosze o opinie konsola to xbox 360 elite jasper
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Kolego to może zastanów się bardziej nad tym czy nie wymienić zasilacza na nowy niż doszukiwać się powiązań z "pozycją" zasilacza a działaniem konsoli.
     
  4. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kolego ale na co mam wymieniac zasilacz na nowy skoro dziala? one wszystkie jak coś to mają takie coś i nalezy trzymac je w pionie
     
  5. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked

    Wiesz co miałem kilkanaście klocków i do żadnego nie trzymałem zasilacza w pionie...bardzo chętnie się dowiem co to jest to cos...
     
    1 osoba to lubi.
  6. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może i masz racje poprostu może był spadek napięcia i konsola się wyłączyła bo jaspery są nie zniszczalne najmniej awaryjne
     
  7. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    223
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Serio piszesz czy się tak tylko droczysz? Pierwsze słyszę, że zasilacz musi być w pionie :> LOL
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Haha ja mam walniety 150W od Jaspera, zaraz przetestuje te ustawienie go w pionie .

    edit:
    Nie dziala, mignie lampka na zielono i wraca na pomaranczowa :D
     
  9. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Kolego nie dopatruj się żadnej teorii, związków "pozycji" zasilacz a jej resetem, jeżeli obserwujesz objaw resetowania, wyczyść konsole w środku, jak już się uparłeś ze to zasilacz to go wymień. Dziwi mnie to skąd twoja diagnoza ze to pozycja zasilacza ale może już mi nie tłumacz...:)
     
    1 osoba to lubi.
  10. Slawek Słowik

    Slawek Słowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra zamykam temat i napewno przeczyścic skoro konsola byłą czyszczona i ma rok gwarancji z plombami i instalowane RGH 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum