1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak usunac calkowicie stan gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Manek, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Moj problem polega na tym ze w grze ,, Call of Duty 4 " nie potrafie usunac calkowicie ustawien gry . Tzn chce wlaczyc gre z ustawieniami takimi jak byly oryginalnie na samym poczatku i sie nie da .Probowalem usunac gre ze stanu konsoli tzn.

    Ustawienia systemu -> pamiec -> dysk twardy -> gry

    usunolem cala gre z dysku po czym wlaczylem ja ponownie i nie ma zapisanych stanow gry ( save ) gra zaczyna sie od nowa czyli jest ok ,
    ale ustawienia ( opcje np. predkosc celownika itd.) w dalszej chwili zostaja po staremu ! ! ! CZY KTOS WIE JAK USUNAC CALKOWICIE GRE Z KONSOLI ZEBY PONOWNIE ZALACZYC I ZEBY WSZYSTKO WYGLADALO TAK JAK BYM GRE PO RAZ PIERWSZY URUCHOMIL ? ? ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć,

    Nie mam tej gry, ale w większości innych jest w opcjach "restore to default settings", może masz taką opcję?

    ;)
     
  4. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie ze tam jej nie ma , ale dziwi mnie ze po usunieciu gry ze stanu konsoli wszystko zaczyna sie od nowa ale opcje zostaja tak jak je ustawilem przed wyrzuceniem gry
     
  5. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    być może są to opcje standardowe?
     
  6. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    na 100% sprawdzalem i nie sa to opcje standardowe
     
  7. Magil

    Magil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sformatuj dysk;P bardziej harardkorowa wersja jak tak bardzo Ci zależy;)
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    spróbuj przeczyścić pamięć cache, może pomoże :)
     
  9. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No sformatuj dysk. Najszybsze rozwiązanie.
     
  10. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak to jest z ta pamiecia o co chodzi ???
     
  11. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Wchodzisz w ustawienia, pamięć i na dysku twardym wciskasz Y. Jest tam opcja wyczyść pamięć cache.
     
  12. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak powiedział kolega wyżej. Jeżeli nie pójdzie spróbuj poczytać w instrukcji o połączeniu się z kompem ewentualnie może jakoś inaczej da się wejść na dysk(?)
     
  13. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a to jest cos innego niz format ? ? ?
     
  14. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    co innego, nie bój się jej użyć : )
     
  15. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    Przeczysc cache
    Dysk twardy > Opcje > ... cos tam i pamiec podreczna ...
     
  16. Manek

    Manek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    a moglby ktos napisac co to jest dokladnie ??? bo nigdy sie z tym nie spotkalem z gory dzieki
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Poczytaj sobie:
    http://xboxforum.pl/poradniki-f71/czyszczenie-cache-7160.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum