1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak usunac lagi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dominik490, Grudzień 14, 2012.

  1. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam od jakiegoś czasu grając np w MW 3 pojawiają mi się lagi. Cały czas mi sie waha pomiędzy 3 i 4 kreskami. Problem pojawił się jakieś 2-3 miesiące temu . Wcześniej grałem już bez lagów na tym necie i dobrze sie grało . Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Jak usunac lagi

    internet? prędkość?

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  4. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hym, lagów nie da sie pozbyć, lagi zawsze będą mało odczuwalne ale bedą.
     
  5. Jameroo

    Jameroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary
    ja swego czasu też zacząłem narzekać na lagi a okazało się że to po prostu wysoki input lag w tv a nie problem z netem, może zmieniałeś telewizor ostatnio i wcześniej było ok a teraz lipa, warto sprawdzić bo ja wiele czasu kombinowałem i z netem i z ustawieniami tv i nic nie przynosiło rezultatu, dopiero ustawienie trybu gra w telewizorze przyniosło jako takie efekty( wcześniej o tym nawet nie myślałem nie zwróciłem uwagi na to), jest ciut lepiej. Tryb gra wyłącza wszystkie wspomagacze obrazu i dlatego wtedy jest mniejszy input lag.
     
  6. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Internet to fancom wrocław chyba 3 MB. Jameroo jak ustawić tryb gra w telewizorze samsung?
     
  7. K0TAKU

    K0TAKU Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    1094
    Polubienia:
    238
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Mam rozumieć że narzekasz na LAGI mając wahający się ping między trzema, a czterema kreskami(bladozielony-ciemnozielony) ? Jeśli tak, to jesteś śmieszny.

    Chyba że chodzi Ci o to, że mając 3-4 kreski pingu występują ci lagi - wtedy rzeczywiście jest to problem.
     
  8. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie mam tak że gdy przełącza sie z 3 kresek na 4 (lub 4 na 3) występuje takie jakby "zawieszenie" .
     
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. dominik490

    dominik490 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie o telewizor samsung
     
Wczytywanie...

Poleć forum