1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak usunąć osiągnięcia sieciowe itp. w MW3?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez borekgt, Marzec 21, 2012.

  1. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    Witam, mam pytanie jak w temacie, dokładnie chodzi mi o usunięcie leveli, postępów i tak dalej, żeby zacząć wszystko od początku. Jeśli ktoś wie jak to zrobić i by pomógł będe bardzo wdzięczny, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Usuniecie save'a chyba powinno pomoc.
     
  4. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    wlasnie nie bardzo, bo dalem zeby wczytalo gre z innego miejsca, ale info o postepach sciaga sie z serwera
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    założyć nowy profil lub drugi
     
  6. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    na tym jest gold do pazdziernika, chodzi o to ze kupilem konsole z profilem gdzie jest gold do pazdziernika, ale dluuugo nie gralem bo konsoli nie mialem i chcem od poczatku zaczac
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wyłącz w ustawieniach zapisywanie stanów ''w chmurze''.
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    jak jest na serwerze to nic nie zrobi, zostaje tylko i wyłącznie nowy profil.
     
Wczytywanie...

Poleć forum