1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak usunąć plik TU

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Barkaley, Sierpień 28, 2013.

  1. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    witam
    mam taki mały problem a dokładniej chodzi o to że nie mogę usunąć pliku TU z dysku (a jest mi to potrzebne żeby wsadzić nowy)
    nawet gdy usunę gre z dysku (za pomocą opcji Usuń w FSD) to folder o nazwie 584111F7 a w nim 000B0000 z plikiem TU zostaje i w żaden sposób nie chce sie wywalić
    Czy ktoś potrafi mi w tym pomóc ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    prościej z poziomu xexmenu lub najnormalniej wyłącz ten TU i ściągnij najnowszy i aktywuj go.....
     
  4. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    No własnie oto chodzi ze nawet jak pobiorę nowe TU za pomocą FSD i podświetlę inne TU to i tak chyba działa to stare.
    Dokładnie chodzi mi o gre minecraft pobrane są najnowsze pliki TU ai tak nie mam np. jaj osadników portale do endu mi nie działają
     
  5. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jesli sie podswietla to dziala a tamten jest nieaktywny :)

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie zawsze :). Najprościej wejdz w nxe dash / ustawienia / pamiec masowa / twój hdd / gry / '' nazwa gry''/ tu masz wszystko czyli savy, TU itd... tutaj możesz go usunąć

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum