1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak usunąć przeróbkę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lubietelefony, Luty 2, 2014.

  1. lubietelefony

    lubietelefony Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam, czy wie ktoś, jak usunąć przeróbkę? (dodam, że mam dasha 2.0.15574.0, It, to nie wiem).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wgrac ofw do napedu.
    Na co chcesz usuwac??
    Nie chcesz grac na piratach, to graj na org.
    Wysłane z tapatalka
     
  4. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka to przeróbka ?
     
  5. lubietelefony

    lubietelefony Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    @Jabar
    Chce grać z Xbox Live, żeby nie dostać bana (nigdy nikt nie ma pewności). Jak się wgrywa OFW?
    @up
    Nie wiem, jak można to ewentualnie sprawdzić?
     
  6. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tego nikt nie wie czysta loteria nawet jak wgrasz oryginalny firmware.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  7. lubietelefony

    lubietelefony Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Chyba jak się wgra OFW, to mniejsze są szanse?
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Niby tak, ale nikt Ci nie da 100% pewności

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a co ty masz rgh czy lt?
     
  10. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja mam LT3.0 i gram normalnie na live. Nie ma co się spinać o bana

    Swift'nięte z Galaxy S4 dzięki Tapatalk'owi.
     
  11. lubietelefony

    lubietelefony Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    A nie wiadomo jak z LT 2.0? Jak wgrać OFW?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Na LT2.0, też niby grają i nic się nie dzieje, ale lepiej na 3.0.

    Sprawdź jaki masz napęd i poszukaj poradnik jak wgrać ... Jak masz DVD KEY od napędu to już połowa sukcesu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum